Müşteri, Emlak ve Talep yönetimi ve daha fazlası yapabileceğiniz profesyonel Emlak programı. Emlak Asistanım’e hem müşterilerinizi hem de mal sahiplerinizi güvenle kaydedebilirsiniz. Eklediğiniz bir müşteri ile bir mal sahibi eşleşiyorsa, Emlak Asistanım sizi hemen uyarır.





Uygulama Avantajları





Emlak Asistanım ekstra ücret talep edilmeyen, birbiriyle entegre çalışan ve sürekli geliştirilen 3 Uygulamadan oluşmaktadır.









Üç uygulama yapmamızın nedeni Emlak Danışmanları'nın Yer, Zaman ve Teknoloji problemlerine takılmadan her platformda işlerini kolay ve hızlı yürütebilmelerini sağlamaktır. Detaylı ve Profesyonel bir ofis yönetimi isteyen müşterilerimize Windows Uygulamamızı tavsiye ederken, Pratik ve Hızlı çözümler arayan müşterilerimizi Web ve Mobil uygulamalarımıza yönlendiriyoruz. Bu üç uygulama birbiriyle entegre çalıştığı için dilediğiniz uygulamadan bilgilerinizi takip edip düzenleyebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse Mobilde girilen bir kaydı Windows Uygulamasında açıp düzenleme yapabildiğiniz gibi, Windows Uygulamasında girilen bir kaydı Web Uygulamasında inceleyip düzenleyebilirsiniz.





WİNDOWS UYGULAMASI AVANTAJLARI ve ANASAYFA






Windows Uygulamamızın saymakla bitmeyen avantajları yerine en önemli avantajlarına değinmek gerekirse şöyle sıralayabiliriz.





  • Detaylı Müşteri Portföy ve Talep kaydı.
  • Detaylı Sözleşme Kaydı, Takibi ve Uyarı sistemi.
  • Önemli Emlak Portallarına direk entegrasyon.
  • Caller-ID ( Uygulama içerisine entegre edilen ve arama esnasında size kimin aradığı hakkında bilgi veren ve arama listesi tutan bir modül )
  • Muhasebe Modülü ( Uygulama içerisine entegre edilen ve emlak işlemlerinizle ilgili bütün ödemeleri takip edebileceğiniz bir modül )
  • Pratik ve Detaylı Listeleme Özelliği sayesinde dilediğiniz kriterlerde listeleme yapıp Excel, World veya PDF çıktısı alabilmek.
  • Ofis içi mesajlaşma.
  • Portföy Vitrin Çıktısı.




Windows Uygulaması Ana Ekran Görüntüsü




WEB UYGULAMASI AVANTAJLARI ve ANASAYFA






Web Uygulamamız'ın en büyük avantajları alttaki resimde görüldüğü gibi önemli işlemlere basit ve pratik bir şekilde ulaşıp hızlı ve pratik kullanım kolaylığı sunmasıdır. Diğer avantajlarını şöyle sıralayabiliriz.





  • Her işletim sisteminden, Bilgisayar altyapısından ve Web özelliğini destekleyen internete bağlı bütün cihazlardan programa ulaşım imkanı.
  • Dilediğiniz Portföyü Facebook, Twitter, Whatsapp gibi platformlarda resimli paylaşma imkanı.




Müşteri Yönetimi





Emlak Asistanım Listelemeler'de, Aramalarda ve Raporlar'da size filtreleme imkanı sunan detaylı bir Müşteri Kaydı imkanı sunuyor.

Kişi kartı üzerinden ilgili müşterinin Taleplerine, Portföylerine, Görüşmelerine, Dökümanlarına, Rezerfasyonlarına ve Diğer Sözleşmelerine direk ulaşabildiğiniz gibi ilgili müşteriye hemen Sms veya Mail gönderebilirsiniz.

Kişiler listesindeki listeleme kriterlerini dilediğiniz gibi özelleştirip direk liste üzerinden aradığınız kişiye ve bilgilerine hızlı erişebilir, özelleştirdiğiniz Listeyi Office uygulamalarına aktarıp çıktı alabilirsiniz.





Portföy Yönetimi





Emlak Asistanımda Portföy Yönetimi, kapsamlı ve bütün ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlandı.





  • İlgili Portföy üzerinden Otomatik Talep karşılaştırması.
  • Web'ten al özelliğiyle tek bir tıkla önemli portallardan portföy kaydı.
  • Haritada Göster, Slide Gösterisi, Mail Gönderimi, Resimli Bilgi Forumu, Vitrin Forumu, Office uygulamalarına çıktı gönderebilme.
  • Proje ve Bina bazlı listeleme ve çalışma imkanı
  • Portföyle ilgili daha detaylı bilgi girebileceğiniz ve takip edebileceğiniz "Emlak İşlemleri" bölümü.




Talep Yönetimi





Emlak Asistanım Talep Yönetimi müşterilerden gelecek bütün taleplerinizi sisteme kaydedip otomatik olarak var olan portföylerle karşılaştırma yapan ve müşterilerinize eksiksiz anında geri dönüş yapabileceğiniz çok kullanışlı bir özelliktir. Ayrıca her eklenen yeni portföyleri anlık olarak tarayıp size doğru ve hızlı bir iş performansı sağlamaktadır.

Emlak Asistanım sizlere birden fazla bölümde Talep Yönetimi ve özellikler sunuyor.





  • Müşteri Kartından ilgili müşterinin taleplerini ve talep kriterlerine uyan portföyleri gösterir.
  • Portföy Detayında ilgili portföye uyan talepleri gösterir.
  • Konut, İş Yeri ve Arsa olarak 3 ayrı içerikte talep kaydı özelliği sunar.
  • Talepler Ekranında girilen bütün talepleri Kiralık, Satılık, Aktif, Pasif, ve Özelleştirilmiş listeleme imkanı sunar.
  • Gelişmiş Talep Arama özelliğiyle kayıtlı talepler arasında Arama, Listeleme ve ilgili listeyi Office uygulamalarına aktarmanızı sağlar.




Web Aktarımı ve Entegrasyon





Emlak Asistanım sizlere önemli portallardan tek bir tıkla resim ve harita konumu ile beraber portföy indirme imkanı sunuyor. Böylelikle sisteminizde var olan talepleri otomatik olarak bu indirilen portföylerle karşılaştırıp müşterilere anında geri dönüş yapabilme imkanınız var. Bu özellik aynı zamanda bu portallarda var olan emlaklarınızı programa daha kolay dahil etmenizi sağlamaktadır.





Detaylı Raporlama





Detaylı Rapor alma özelliği sayesinde işletmenizdeki performansları her daim kontrol altında tutup toplantılara daha verimli hazırlanmanızı sağlar.





"Genel Grafik Rapor" işletmenizin bütün Emlak işlemlerini görsel bir rapor halinde sizlere sunar.





"Görüşme Raporu" görüşmeleri detaylı rapor halinde almanızı sağlar.





"Kayıt Raporu" programa yapılan kayıtlarla iligli Danışman bazında detaylı rapor almanıza olanak verir.





Sözleşme yönetimi





Sözleşmelerinizi sadece Müşteri ve Portföy seçerek tamamen program içerisinde hazırlar ve çıktısını almanızı sağlar.





Kira veya Taksitli Satış Sözleşmelerinizde size otomatik olarak Ödeme Planı oluşturup programın içine entegre ettiğimiz Muhasebe Modülünde Alınacak Ödemelere ekler ve her ödeme döneminde sizleri uyarır (Aylık, Yıllık vs.).





EmlakAsistanım size "Kira Sözleşmesi, Satış Sözleşmesi, Emlak Gösterme Belgesi, Yetki Belgesi ve Rezervasyon Sözleşmesi" gibi birçok sözleşme imkanı sunar.





Kendi sistemindeki standart sözleşmeler dışında kullandığınız Sözleşme Taslaklarını bünyesine entegre edip kullanma imkanı sunar.





Muhasebe Modülü





Muhasebe Modülü, Windows Uygulaması için geliştirilen Profesyonel ve Detaylı çalışma prensibini benimseyen işletmeler için tasarlanıp müşterinin isteği doğrultusunda aktif edilen ve standart kurulumda olmayan bir modüldür.





Kira veya Taksitli Satış Sözleşmelerinizde size otomatik olarak Ödeme Planı oluşturup Alınacak Ödemelere ekler ve her ödeme döneminde sizleri uyarır (Aylık, Yıllık vs.).





Dilediğiniz Kadar Kasa tanımlayabilir ve para birimine göre ofisinizdeki bütün ödemeleri Personel, Masraf, Gelir, Gider olarak takip etmenizi sağlar, kalem kullanmanıza gerek kalmadan kendi bünyesinde Senet veya Makbuz oluşturup çıktı almanıza imkan verir.





Caller-ID Modülü





Emlak Asistanım Caller-ID Windows Uygulamasına özel olarak geliştirilen, programın içine entegre edilmiş ve ofisinzdeki bütün telefon trafiğini kontrol etmenizi sağlayan bir modüldür.





Programınızda kayıtlı bir müşteri aradığında açılan bir pencereyle arayanın Adı Soyadı Şirketi gibi temel bilgilerle sizi uyarır. Bu uyarı penceresine tıkladığınızda sizleri direk olarak arayan kişinin Kişi Detayına yönlendirerek bilinçli, donanımlı ve hızlı geri dönüşler yapmanızı sağlar. Ofis dışında olduğunuzda arayanları liste halinde kaydeder ve böylelikle müşteri kaçırmadan doğru geri dönüşler yapmanıza imkan verir.





Emlak Asistanım'ın bu güçlü özelliğinden yararlanabilmeniz için telefon hattı ve bilgisayarınızın arasına Caller-ID denilen cihazı temin edip bağlamanız gerekiyor. Eğer elinizde bu cihaz yoksa www.sistemler.com adresinden daha detaylı inceleme yapıp oradan veya herhangi bir bilişim mağazasından temin edebilirsiniz. Bu Cihaz takılı olmadığı zaman Caller-ID özelliği çalışmaz!.





Hatırlatma ve Uyarılar





Emlak Asistanım'ın birçok işleminde hatırlatma ve alarm özelliğini aktif edebilirsiniz. Bu özellikleri Windows Uygulamasında daha kapsamlı kullanabildiğiniz gibi Web Uygulamasında daha pratik bir uyarı sistemi mevcut.





Hatırlatma ve Uyarı sistemlerini uygulayabileceğiniz bazı kısımlar şunlardır."Sözleşmeler, Görüşmeler, İşler, Notlar, Yapilacak veya Alınacak Ödemeler"





WiNDOWS UYGULAMASI / UYARI VE HATIRLATMA SİSTEMİ






Altta Kırmızı kenarlıklarla çevrili kısım Hatırlatma ve Uyarıları günü gelmeden önce kontrol edip takip edebileceğiniz windows uygulamasına özel bir bölümdür. Hatırlatmaların kaç gün önceden sizi uyaracağını bu bölümden ayarlayabilirsiniz. Ayrıca zamanı gelen uyarıları size Açılır Bir Pencerede göstermektedir.