Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Bakan çıkarması sonrasında gözler Genel Müdürlük koltuğunda hangi ismin oturacağı oldu.


Başarılı işlere imza atan, Emlak Konut cirosunu katlayan ve devletin kasasını doldurmayı başaran Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanlık koltuğuna oturması bir anda gözleri kuruma çevirdi.

Yeni kabinenin oluşturulması sonrasında geçen ilk hafta sonrasında Emlak Konut GYO'nun koltuğuna hangi ismin oturacağı merak ediliyordu. Bugün Emlak Konut Genel Müdürlüğü pozisyonu için isim belirlendi.

Murat Kurum'dan boşalan Emlak Konut GYO Genel Müdürlük koltuğuna oturacak isim açıklandı. Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliği pozisyonunda görev yürüten Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi Hakan Gedikli atandı.

KAP Üzerinden duyurulan atamaya ilişkin yapılan açıklamada, "Sn.Murat KURUM'un istifası ile boşalan Genel Müdürlük görevine şirketimizde Genel Müdür Yardımcısı (Teknik) olarak görev yapan Sn.Hakan GEDİKLİ'nin atanmasına, Boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, TTK.'nun 315.madde 1. fıkrası gereği Sn.Hakan GEDİKLİ'nin ilk genel kurul toplantısının tasvibine sunulmak üzere atanmasına, Karar verilmiştir." denildi.

HAKAN GEDİKLİ KİMDİR?
Hakan Gedikli, temelleri 1953 yılında atılan Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı'nda Emlak ve Planlama Müdürü olarak görev almaktadır. Harita Mühendisi olan Hakan Gedikli, ayrıca Bahçeşehir Ispartakule 532/1 Site Yönetimi Yönetim Kurulu Üyesidir.

Gedikli, Emlak Konut GYO eski Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanması sonrası boşalan kadroya atandı.