Bahaş Holding, Capital & Ekonomist dergilerinin düzenlediği 'Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2018 Real Estate Stars' araştırmasında 'en fazla konut satışına imza atan şirketler' kategorisinde ödül almaya hak kazandı.


Capital & Ekonomist dergilerinin düzenlediği 'Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri 2018 Real Estate Stars" araştırması sonuçları düzenlenen törenle açıklandı.

Türkiye'nin önemli gayrimenkul üreticilerinin katıldığı organizasyonda Bahaş Holding, 2017 rakamlarına göre adet bazında "En çok konut satışına imza atan şirketler" kategorisinde ödül almaya hak kazandı. Ödülü, Bahaş Holding adına Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır aldı. Ödülünü almak üzere kürsüye davet edilen Bahadır yaptığı konuşmada Capital Dergisi yöneticilerine ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Bahadır "İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme konusunda deneyim sahibi olan Bahaş Holding, 28 yıldan beri ayrıca inşaat, taahhüt, sağlık, turizm, tarım ve hayvancılık, oyuncak, akaryakıt, satış ve pazarlama, proje yönetimi, savunma sanayi ve teknoloji gibi farklı alanlarda hizmet veriyoruz. Bugüne kadar tüm kamu kurum ve kuruluşlarına çalışan Bahaş Holding, bu deneyimini dört farklı projeye taşıdı. Geliştirme aşamasında olan projelerimiz devam ediyor. Bundan sonra çıtayı daha yükseklere çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bahaş Holding hakkında:

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme konusunda deneyim sahibi olan Bahaş Holding, güçlü ve modern kurumsal yapısıyla 28 yıldan beri ayrıca inşaat, taahhüt, sağlık, turizm, tarım ve hayvancılık, oyuncak, akaryakıt, satış ve pazarlama, proje yönetimi, savunma sanayi ve teknoloji gibi farklı alanlarda hizmet veriyor. İnşaat alanında yurt içinde büyük konut sitelerinin yanı sıra, her tür yapının teknik ve sosyal tesislerini, altyapılarını inşa eden Bahaş Holding, çevre ve peyzaj düzenlemeleri alanında da faaliyet gösteriyor. Bugüne kadar tüm kamu kurum ve kuruluşlarına okul, hastane, yol, köprü vs. yapan Bahaş Holding, anahtar teslimi 100’e yakın projesiyle dikkat çekiyor. Taahhüt işindeki başarısını konut sektörüne taşımak isteyen Bahaş Holding, Özyurtlar Holding ortaklığıyla “Meydan Ardıçlı” ve “Nlogo İstanbul”, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi güvencesiyle Gaziosmanpaşa’da “Gop Plevne İstanbul”, Halk GYO ortaklığıyla Çengelköy’de “Üsküdar Evleri” projesini hayata geçiriyor. Bunların yanı sıra; Levent, Maslak, Ulus, Beylerbeyi, Florya ve Beykoz’da proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bahaş Holding’in en bilinir projelerini; Sembol İstanbul (konut), Esenyurt Devlet Hastanesi, Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesi, İstanbul Valiliği AFAD Merkezi, Çekmeköy Belediye Binası, TOKİ Erzincan/Tercan Konutları ve Gaziantep Fıstık Araştırma Merkezi ve Parkı oluşturuyor.