Türkiye'de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019'da projelerini tanıttı.





MIPIM 2019 Fuar'ının açılışına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, fuar alanında Esas Gayrimenkul standını ziyaret etti.





Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının bir araya geldiği, sektörün buluşma noktası olan MIPIM 2019'da bu yıl 5. kez yer aldı.





Dünyanın dört bir yanındaki büyük yatırımlarıyla müşterilerinin beklentilerini en iyi ve en profesyonel şekilde karşılamak, en doğru hizmeti verebilmek amacıyla hareket eden Esas Gayrimenkul, 12 – 15 Mart 2019 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde 30. kez gerçekleştirilen MIPIM 2019'da yer alarak yurt dışı ve yurt içindeki projelerini tanıttı.





MIPIM'in gayrimenkul sektörünün en önemli fuarlarından olduğunu belirten Esas Gayrimenkul CEO'su Sn. Kazım Köseoğlu: “Türkiye'deki ve yurt dışındaki yatırım fırsatlarına odaklanmış şirketler arasında yer alan Esas Gayrimenkul olarak; gerek ülkemizi temsil etmek, gerekse de yurt dışındaki fırsatları değerlendirmek adına Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM'e beşinci kez katıldık. MIPIM 2019'da yurt içi ve yurt dışı projelerimizi tanıtmanın yanı sıra; sektörün öncüleri ile bir araya gelmek ve yenilikleri, gelişmeleri yerinde takip ederek, yeni fırsatları değerlendirdik.