Esenyurt kiralık ev fiyatları, evlerin konumu itibariyle oldukça değişkenlik göstermektedir.


Esenyurt, Kıraç ile birleştikten sonra İstanbul'da bir ilçe haline gelmiştir. Büyük bir havzayı kaplayan ilçe, Hadımköy'den başlayarak Beylikdüzüne kadar bir çok semte ev sahipliği yapmakta. Hal böyle olunca Esenyurt emlak piyasası oldukça hareketlenmeye başladı.


Bölgedeki kiralık evler genelde 2+1 olarak konumlandırılmıştır. Sektör hareketli olunca yeni evli çiftlerin bütçelerine göre oldukça makul fiyatlarda ev bulabilecekleri bir semt haline gelmiştir. Özyurtlar İnşaat, Delta İnşaat gibi köklü firmalarda Esenyurt'u unutmamıştır. Geçtiğimiz son 4 yıl içerisinde Esenyurt hızla gelişerek emlak piyasasını salladı. En çok rağbet gören ilçeler arasında bulunan Esenyurt bugün ki konumu itibariyle ortalama olarak 250 Bin'in üzerinde konut barındırmakta.


Bölgede oturan insanların eğlence vb. aktivitelerini gerçekleştirebilecek bir çok alanı bulunuyor. Ev sahibi olmak isteyen insanlar, Devlet hastanesi gibi sosyal ve sağlık alanında faaliyet gösteren binaların bulunduğu yerlerde ev kiralamak istiyorlar. Hal böyle olunca 3+1 gibi yeni yapılan evlerin kira fiyatları ortalama 1100 TL'den başlıyor. Eski yapılarda ise bu fiyatlandırma 700 TL'den başlamakta.


Esenyurt kiralık evler olarak en çok rağbet görülen yer olduğunu makalemizin başında belirtmiştik. Dilerseniz bir emlak danışmanı ile iletişime geçerek, aileniz ve sizler için en iyi kiralık evi bulma yolunda yardımlar alabilirsiniz.