etiler kiralık daire fiyatları, İstanbul'un lüks bölgeleri listesinde yer alan etiler de ortalama bir daire 3.000 TL'den başlamakta.


Adı ile hafızalarımızda Lüks evlerin ve lüks yaşamın izlerini bize hatırlatan Etiler, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yer alan bir mahalle olarak bilinmektedir. Levent'in doğusunda, Bebek ile sınır komşusudur.

Etiler Kiralık Daire Fiyatları


Civarda apartman yaşantısından, müstakil evlere kadar bir çok yaşam seçeneği sunulmaktadır. Hal böyle olunca insanların tercih alanlarından birisi olan etiler de 2+1, 3+1, 4+1 veya 4+2 ev sahibi olmak çok kolay. Ortalama olarak civardaki kiralık daire fiyatları 3000 TL'den başlayarak 10.000$'a kadar çıkmaktadır.

Bölgede eski yapılar, tek tek yenilenerek yerini lüks yapılara bırakmakta. Günümüzde bir çok ünlü, bu semt'de dükkan açmakta. genellikle insanlar hafta sonlarını Beşiktaş sahiline veya güzide mekanlara giderek sakin bir şekilde geçirmeyi sağlıyor.

Etiler 2+1 daireler, binanın kaç yıllık olduğuna göre minimum olarak 1500 TL'den başlayarak 3000 TL'ye kadar dayanmaktadır.

Etiler 3+1 daireler, kiralayacağınız binanın 3 senelik olması durumunda aylık olarak ödeyeceğiniz kira bedeli ortalama 4000 TL civarındadır.

Etiler 4+1 daireler, 2016 yılından sonra bölgedeki kiralık ev fiyatları oldukça arttı. 4+1 daire için ortalama olarak 4.500 TL gibi bir kira bedeli aylık olarak ödenmekte. İç mahallelere doğru gidildiğinde bu fiyat 250 TL kadar indirgenmekte.