Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney’nin her yıl düzenlediği ve gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçtiği 2019 anketinin kazananları açıklandı. Cushman & Wakefield Türkiye, uluslararası pek çok firmanın derecelendirildiği ankette geçen sene olduğu gibi tüm kategoriler genelinde birincilik sırasını korurken, dört farklı dalda da birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı.





 “Aracılık ve Danışmanlık (Kiralama/Satış)” kategorisindeki
birinciliğini koruyan Cushman & Wakefield Türkiye, “Değerleme’’ ve “Araştırma”
kategorilerinde ise ilk sıraya yükseldi.





Bu yıl 15’incisi düzenlenen ve Türkiye'de gayrimenkul
sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin geniş
katılımıyla gerçekleştirilen anketin sonucunu değerlendiren Cushman &
Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden
şunları söyledi:





“Hizmet verdiğimiz müşterilerimize, gayrimenkul konusunda
her zaman en iyi hizmeti sunmak ve bunu sürdürülebilir kılmak için çalışıyoruz.
Bunu da hem kaliteden ödün vermeden hem de müşteri memnuniyetini en üst
seviyede tutarak gerçekleştiriyoruz. Uzman ekibimizle ortaya koyduğumuz tüm bu
çaba aynı zamanda ülke ekonomisine katma değer sağlamaya yönelik. Emeklerimizin
karşılılık görmesinden de büyük gurur duyuyoruz. Elde ettiğimiz bu liderliğe
layık olmak ve pazardaki konumumuzu daha uzun yıllar korumak adına elimizden
gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.”





Küresel
sıralamanın zirvesindeki isim değişmedi





Euromoney ödüllerinde Cushman & Wakefield Türkiye’nin yanı sıra Cushman & Wakefield küresel anlamda da büyük bir başarı elde etti. Euromoney Real Estate Awards 2019’un küresel değerlendirmesinde de zirvedeki ismini güçlendiren Cushman & Wakefield; “Danışman” kategorisinde dünya birinciliğinin yanı sıra, “Değerleme” ve “Araştırma” kategorilerinde de geçen yıl olduğu gibi birincilik sırasında yer aldı.





Cushman & Wakefield Hakkında





Cushman & Wakefield, ticari gayrimenkul hizmetleri alanında, müşterilerine insanların çalışma, alışveriş yapma ve yaşama şekillerini değiştirmelerinde yardımcı olan global bir lider. 70’e yakın ülkede bulunan 400 ofisi ve 51.000 çalışanı ile dünyanın dört bir yanında kullanıcı ve yatırımcılara önemli değer sağlayan kapsamlı yerel ve global bilgiler sunuyor. Cushman & Wakefield, kiralama, varlık hizmetleri, sermaye piyasaları, tesis yönetim hizmetleri (C&W Services markası altında), global kullanıcı hizmetleri, yatırım yönetimi (DTZ Investors markası altında), kiracı temsilciliği ile değerleme ve danışmanlık ana faaliyet alanlarından elde ettiği 8.2 milyar dolarlık gelirle dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmetleri şirketleri arasında yer alıyor. Daha fazla bilgi için www.cushmanwakefield.com.tr adresini ziyaret edebilir veya Twitter’da @CushwakeTurkiye’i takip edebilirsiniz.