Nest Dragos Projesinde 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan kampanyada avantajlı fiyatlar ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

 04 Ekim 2018, İstanbul - Gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atan BGS Nest Yaşam Ekim ayında müşterilerine cazip bir teklif sunuyor. İstanbul’un yeni yaşam merkezi Maltepe Dragos’ta hayata geçirilen Nest Dragos projesinden ev alanlar piyasada yükselen konut kredisi oranlarına rağmen 49.000 TL den başlayan peşinatlar ve 0,98 konut kredisi oranı ile ev sahibi olacaklar.



Dragos’un en güzel projelerinden birisi olan Nest Dragos’da yüksek kalite anlayışı ile ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunduklarını dile getiren Nest Dragos Satış Müdürü Ebru HAS; “ Anadolu Yakası’nın önemli yaşam alanlarından biri olan Maltepe’de hayata geçirdiğimiz Nest Dragos projesinde oturum veya yatırım amacıyla ev sahibi olmak isteyen müşterilerimize 2+1 daireleri 390.000 TL den hemen tapu imkanı ile birlikte sunuyoruz” dedi. Bölgedeki en avantajlı fiyatları sunduklarını dile getiren HAS “fırsatların yoğun olduğu bu dönemde konut alıcısının en uygun şartlarda ev sahibi olabilmesi için detaylı araştırma yapması gerekiyor” dedi.

İnşaatı hızla ilerleyen ve 2019 yılı Haziran Ayında teslim edilecek olan Nest Dragos Projesi Sahile ve Bağdat Caddesi’ne kısa sürede ulaşım imkanı ve projeye yürüme mesafesinde olan eğlence ve alışveriş merkezleri Maltepe Park AVM, Piazza AVM, İkea ve Anatolium Marmara AVM çok yakın konumda yer alıyor. Anadolu yakasının merkezine konumlanan Nest Dragos, şehrin en çok kullanılan ana yolu olan E-5’e ve sahil yoluna yakınlığıyla ulaşım kolaylığı sunuyor. Ayrıca metro ve diğer toplu taşıma araçlarına olan yakınlığıyla da alternatif ve hızlı ulaşım imkânını da ayaklarınıza getiriyor.

Nest Dragos; sadece 181 seçkin ailenin oturacağı bir sitede şehir merkezinin kalabalık ve birbirine yabancılaşmış yaşamlarından farklı olarak, sıcak ve samimi bir ortamda, iyi komşuluk ilişkilerinin yaşanacağı bir proje. Bisiklet ve yürüyüş yollarında birlikte spor yapabileceğiniz, çocuklarınız parkta neşeyle oynarken yeşil alanlarda doğayla kucaklaşabileceğiniz bir yaşam alanı sunuyor.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye 0 (216) 688 07 07 numaralı telefondan veya www.nestdragos.com adresinden ulaşılabilir.

BGS Nest Yaşam

1986 yılından bugüne gelen tecrübe... Nest Dragos Projesi Türkiye’nin önde gelen taahhüt firmalarından Buta Yapı San. Ltd. Şti. ve Gülyapısan İnşaat San. Tic. A.Ş. ortaklığında kurulan BGS Nest Yaşam çatısı altında geliştirilmektedir. Kurulduğu yıllarda inşaat sektörüne taahhüt işleri ile hizmet vermeye başlayan firma bugüne kadar Nest Çengelköy Projesini tamamlayarak doğayla bütünleşmiş, güvenli, modern ve estetik yapılar inşa etmektir.

Bilgi için:

Satış Müdürü Ebru Has

[email protected]

0216 688 07 07