Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarını Türkiye’de emlak sahibi olma fırsatı sunan Evim Türkiye Fuarı’na ünlü isimler de katılım gösterecek. 





Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Birol Güven, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Wilma Elles, Mr. Jade’in yanı sıra birçok ünlü isim katılacak. Girişlerin ücretsiz olduğu fuarda ziyaretçiler ünlü isimler ile tanışma ve sohbet etme fırsatı da yakalayacak.









Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İst Expo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı, kolay ve kesintisiz ulaşım olanağı bulunan Messe Düsseldorf’ta gerçekleşecek. Türkiye’de bir emlak sahibi olma hayali kuran vatandaşlar Evim Türkiye Fuarı’nda istedikleri özellikteki ev, iş yeri ve dükkân seçeneklerini inceleyecek ve en uygun şartlarda satın alma imkânı bulacak. 





Her bütçeye uygun emlak seçeneklerinin bulunduğu fuarda, sürpriz hediyeler ve ikramlar da olacak. Katılımcı markalar en cazip ve avantajlı projelerini fuara özel olarak ziyaretçilere sunacak. Bununla birlikte gayrimenkul firmaları, bankalar ve değerleme uzmanlarının da katılacağı fuarda farklı gelir grubuna hitap eden pek çok proje tanıtılacak.