Evinizde ve ofisinizdeki duvarlarınızı 3D Derinlikli Duvar Kağıdı haline getirerek yaşam ve çalışma alanlarınıza güzel anlamlar katarak hayatı daha güzel bir hale getirebilirsiniz.













3D Kırmızı Şapkalı Kız Duvar Kağıdı





Gelişen teknoloji ile birlikte hayatımızda çok şeyler değişti. Bu değişim ev ve ofislerimizdeki duvarlara da yansıyarak eski sistem duvar kağıtlarının anlayışını bitirdi. Duvka.com 3D Duvar Kağıtları firması, istediğiniz manzara ve objeleri size özel ölçülerde tek parça duvar kağıdı imalatı yapabilmektedir. Türkiye ve yurtdışınada gönderebilmektedir.1 из 16





















3D Tünel Duvar Kağıdı





Bölgesel olarak 3D Duvar Kağıdı tercihleri; İstanbul ve marmara bölgesi ticari alanlarda bayan kuaförü, estetik ve güzellik merkezleri, hukuk büroları, cafeler ve ofisler duvarlarında işleri ile alakalı 3D Duvar Kağıtları tercih ettiler.





İç anadolu ve ege bölgesi duvar kağıdı tercihlerinde ise genelde yatak odası, salon ve mutfaklarında tasarım duvar kağıtları tercih etmektedirler. Tercihlerini yaparken de destek olarak Duvka.comDuvar34.com ve Evinyol.com duvar kağıdı sitelerinin editörü Mustafa Özel beyden Tel: +90 532 676 33 82 destek alabiliyorlar.