Elite Concept’ten 36 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı ile tapusu hazır hemen teslim yatırımlık ve oturumluk daireler. İnşaat sektöründe 27 yıldır kent mimarisine estetik ve yaşama değer katan projeler üreten Şua İnşaat tarafından İstanbul’un en yüksek prim vadeden lokasyonu Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept, hem yatırımlık hem de oturumluk 2+1 daireleri ile ilgi görüyor.





Büyüklükleri 97 ila 140 metrekare arasında değişen 2+1 dairelerde fiyatlar 962 bin TL’den başlıyor. İster Amerikan mutfaklı ister kapalı mutfaklı 2+1 daire seçeneğinin yer aldığı Elite Concept’te 1+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri de bulunuyor. Hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla dikkat çeken Elite Concept, Fikirtepe’nin tapusu hazır hemen teslim markalı projeleri arasında öne çıkıyor. 36 ay sıfır faiz fırsatının sunulduğu Elite Concept’te kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor.





Şua İnşaat tarafından Anadolu yakasının kalbi ve yaşamın merkezi Kadıköy Fikirtepe’de konumlanan Elite Concept, hem yatırımlık hem de oturumluk 2+1 daireleri ile yoğun ilgi görüyor. Açık ve kapalı mutfak alternatifinin sunulduğu Elite Concept’te, 2+1 dairelerin büyüklükleri 97 ila 140 metrekare arasında değişiyor. Hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla dikkat çeken Elite Concept’te, 2+1’ler 962 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 36 ay sıfır faiz fırsatının yanı sıra kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor.





Tapusu hazır hemen teslim daireler





Fikirtepe’nin tapusu hazır hemen teslim markalı projesi Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. İleri inşaat teknolojisi ile yüksek kalitede inşa edilen Elite Concept; doğaya dost akıllı ev konsepti, açık teras bahçeleri, yapımında kullanılan dünyaca ünlü markalar, özel tasarım mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri ile elit bir yaşam vadediyor. Eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla yoğun ilgi gören Elite Concept, kısa vadede yüksek kazanç fırsatı sunuyor.





Merkezin merkezinde…





Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alan Elite Concept; E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alıyor. Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda bulunan proje yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Proje, birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. 





İstanbul'un en yüksek prim vadeden lokasyonu Fikirtepe





Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesinin sürdüğü Fikirtepe; prestijli projeler, hızla devam eden bağlantı yolu, viyadük, kavşak ve alt yapı çalışmaları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bölgede irtibat ofisi açarak dönüşüm sürecini daha da hızlandırmak adına start verdiği çalışmalar gibi pek çok faktörün etkisiyle değerine değer katıyor. Tamamlandığında düzenli ve yenilikçi şehircilik anlayışı ile İstanbul'un en seçkin semtlerinden biri haline gelmesi planlanan Fikirtepe, yüksek prim potansiyeli ile yerli ve yabancı yatırımcıların da gözdesi konumunda. Kentsel dönüşüm başladıktan sonra 4 yılda konut fiyatlarının yüzde 188 arttığı Fikirtepe’de konut fiyatlarının projeler tamamlandığında daha da artarak İstanbul’un en çok prim yapacak lokasyonu olması bekleniyor.