Kurulduğu günden bu tarafa sektöre getirdiği yenilikler ve sunduğu hizmetlerle faizsiz finans sisteminde taşları yerinden oynatarak kendisine sağlam bir yer edinen ve en büyük oyunculardan biri olan Finansevim sektörün en büyük transferine imza attı.





Daha önce Eminevim bünyesinde Genel Müdür Yardımcılığı, Grup Müdürlüğü ve Yatırım Direktörlüğü görevlerinde bulunarak, sektörün 2015 yılından sonra hızlı bir ivme kazanarak ekonominin lokomotiflerinden biri olmasında büyük katkı sağlayan Özgür Öztürk, Finansevim ailesine katıldı. 





Sektöre girdiği günden bu tarafa sağlam ve emin adımlarla büyüyerek en son 90 Milyonluk yatırım taahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim yapılan bu transferle sektörü domine edeceğini bir kez daha göstermiş oldu. 





Özgür Öztürk kimdir?





Sektörde yaptığı katkılarla adından söz ettiren Özgür Öztürk; 1974 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ortaokul ve lise eğitimini Kadıköy Anadolu Lisesi’nde; üniversite eğitimini ise Marmara Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladıktan sonra, profesyonel kariyerine 1996 yılında Yapı ve Kredi Bankası’nda müfettiş olarak denetim alanında başlayan Özgür Öztürk, 2003 yılında Banka tarihinin en genç müdürü ünvanı ile Sirkeci Şubesi’ne Şube Müdürü olarak atanmış ve kariyerine satış alanında devam etmiştir. 2003-2015 yılları arasında Yapı Kredi Sirkeci, Fortisbank Ümraniye, Eurobank Tekfen Bahçekapı ve Altınbaş Grubun’da Şube Müdürü ve Satış Direktörü ünvanları ile görev yapmıştır.





2015 yılında Eminevim firmasına katılmış, İş Geliştirme ve Pazarlama Departmanı’nı kurmuştur.  Şube Kademelendirme Sistemi, Otomatik Hedef Sistemi, Kampanya Yönetim Sistemi, Satış Odaklı Prim Sistemi gibi sektörde ilk kez kullanılan birçok sistemi hayata geçirmiştir. 2015-2019 yılları arasında Eminevim bünyesinde Genel Müdür Yardımcılığı, Grup Müdürlüğü ve Yatırım Direktörlüğü görevlerini üstlenmiştir.