Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, Galatasaray 1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği üyelerini ağırladı. Dernek üyelerinin toplantısının da gerçekleştirildiği Düşler Vadisi Riva satış ofisinde, projeye ilişkin bilgiler de paylaşıldı.





Yılmaz İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde hayata geçirdiği “Düşler Vadisi Riva” projesini kulübün önde gelen derneklerinden Galatasaray 1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği yetkilileri ziyaret etti. Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’dan projeye ilişkin bilgiler alan dernek yetkilileri Düşler Vadisi Riva projesine tam not verdi. Dernek Başkanı Vahap Tanrıverdi ile beraberindeki dernek üyelerinden bir çoğu projeden villa alarak Rivalı oldu.









TANRIVERDİ; “ DÜŞLER VADİSİ RİVA GALATASARAY AİLESİ İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR”





Riva’nın gözde yerleşim bölgeleri arasında öne çıktığını belirten Galatasaray 1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği Başkanı Vahap Tanrıverdi; “İstanbul’un yoğun temposundan uzaklaşmak için toplantımızı “Düşler Vadisi Riva” projemizin satış ofisinde gerçekleştirdik. Bu proje Galatasaray ailesi için büyük önem taşıyor. Uzun bir bekleyişin ardından burada hayallerimizin de ötesinde bir yaşam alanı tasarlandı. Böylesine değerli bir konuma yakışacak bir proje oluşturuldu. Kulübümüzün arsası üzerinde yer alan bu değerli projede yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.









Emlak Konut GYO güvencesiyle Riva’nın doğal yapısı korunarak geliştirilen proje doğa dostu konseptiyle deöne çıkıyor.





152 METREKAREDEN 396 METREKAREYE KADAR VİLLA SEÇENEĞİ YER ALIYOR





Çevre ile uyum içinde tasarlanan villaları 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunan Yılmaz İnşaat, projenin ilk etabında 509 villa inşa edecek. 152 metrekareden 396 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde villaların yer aldığı projede geniş ve ferah kullanım alanlarının yanı sıra doğayla iç içe bir yaşam konsepti oluşturuluyor.





Natamam şekilde yapılacak villalar, yatırımcının tercihine göre (ince işçilik için) istediği paketi satın alarak villasını hazır teslim alabilecek. Bölgenin ekolojik özelliğine bağlı, doğa ile iç içe yatay bir konseptte planlanan projenin ilk etabı 3 yıl içinde tamamlanacak.





1.150 dönüm üzerinde geliştirilen villa projesinin içinde park ve özel orman alanı ile birlikte doğal su kaynakları yer alıyor.





İSTANBUL’UN GELİŞİM AKSINDA ÖRNEK YAPILAŞMA





Düşler Vadisi Riva, kamu ve özel sektör yatırımlarıyla her geçen gün hızla gelişen Kuzey Marmara Otoyolu aksının Anadolu Yakası’nda örnek niteliğinde bir yapılaşma olarak öne çıkıyor.





İstanbul’un doğayla içe içe bölgesi Riva’da yükselen proje, 3. Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip bir noktada yer alıyor. Riva’ya özgün bir kimlik kazandıracak proje, çevreye uyumlu az katlı ekolojik yapısıyla da Türkiye’de örnek teşkil edecek