Gerek ekonomideki daralmanın olumsuz etkileri, gerekse çıkan yasa ile hizmet bedelinin 1/3'nün elimizden alınması sonucu gayrimenkul danışmanlarının geliri daha önceki yıllar ile mukayese edilemeyecek kadar düştü. Sonuç olarak Gayrimenkul Danışmanlığı artık bugüne kadar tarif edilen çalışma modeli ile yapılamaz hale geldi.


Bunun dışında Taşınmaz Ticareti yönetmeliği gereği tüm gayrimenkul danışmanlarının Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi sahibi bir ofiste çalışması gerekiyor yani 'artık bugünkü koşullarda bu hizmet bedeli ile para kazanamıyorum ofisimden ayrılıp bu işi tek başıma yapacağım ' dediğinizde mutlaka taşınmaz ticareti yetki belgesine sahip bir ofisinizin olması gerekiyor. Buda sizin maliyetinizi arttıracak.


İşte tam bu noktada Nova Ofis Gayrimenkul birlikten kuvvet doğar mantığı ile Gayrimenkul Danışmanlarını yukarda bahsettiğimiz bütün sıkıntılardan kurtaracak yepyeni bir sistem geliştirdi. Gayrimenkul Danışmanı Franchise sistemi .
amacımız birlikten kuvvet doğar fikri ile birlikteliğimizin gücünü kullanıp alışveriş kalemlerimizin birim maliyetlerini düşürmek ve bu kazancı üyelerimize yansıtmak,
Tüm meslektaşlarımızı sistemimize katılmaya davet ediyoruz

Detaylı bilgi için bizleri arayın ve web sitemizi ziyaret edin!⠀


www.novaofisgayrimenkul.com/tr/franchise-sistemi⠀