Gayrimenkul sektörünün kalbi, 25-27 nisan tarihleri arasında Bağdat'ta düzenlenecek olan IREXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda atacak.





Atılım Fuarcılık ve Elan Expo işbirliği ile düzenlenen ve yüzlerce gayrimenkul projesini Körfez bölgesi ülkelerinden gelecek yabancı yatırımcılara tanıtacak olan IREXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 25-27 Nisan tarihleri arasında Irak’ın başkenti Bağdat’ta gerçekleşecek.





Gayrimenkul sektörü, Körfez sermayesiyle buluşuyor!





Türkiye’ye yabancıların ilgisi artmaya devam ediyor. Özellikle konut alan yabancılara vatandaşlık hakkının tanınması için gerekli alt sınırın 1 milyon dolardan 250 bin dolara düşürülmesiyle yabancıya konut satışları rekor kırmaya başladı. Irak ise bu kapsamda başı çekti.





En önemli projeler aynı çatı altında





Ulusal ve uluslararası olmak üzere 5 binin üzerinde ziyaretçinin katılmasının beklendiği Irak Gayrimenkul Fuarı’nın katılımcıları basta Turkiye olmak üzere, Irak, Kıbrıs, Fransa, Birleşik Arap Emirlikleri, Portekiz, Mısır, Umman, Ürdün ve daha birçok ülkeden katilimin olacağı IREXPO; Iraklı ve Uluslararası yatırımcı, sektör profesyonellerini, gayrimenkul yatırım uzmanı, danışmanı kişi ve kuruluşlarını ağırlayacak.





Fuarla ilgili son güncellemelerden haberdar olmak ve fuarımızda katılımcı olmak için www.iraqrealestateexpo.com ziyaret edebilirsiniz.





Fuar ismi: IRAQ REAL ESTATE EXPO (ULUSLARARASI GAYRİMENKUL VE YATIRIM FUARI)





Fuar Tarihleri: 25-27 Nisan 2019





Ziyaret Saatleri: 10.00 – 18.00





Fuar Alanı:Bağdat Int. Fair Ground, Dimashq St. Baghdad– IRAQ





İletişim: Eren Simsek





[email protected]