İstanbul’da kentsel dönüşümün hızla devam ettiği ilçe Gaziosmanpaşa, bölgenin sosyo-kültürel dönüşümüne de liderlik ediyor. Yatırımcılar üzerinde yapılan araştırma, Gaziosmanpaşa’nın beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitle için cazibe yarattığını gösteriyor. By Oktayöz İnşaat A.Ş - Reyhan İnşaat - Bahaş Holding ortaklığı ile yükselen GOP Plevne, gün geçtikçe değer kazanan bölgede yatırımcısından büyük ilgi görüyor.

 

İstanbul’da kentsel dönüşüm hareketliliği büyük bir hızla devam ederken, bölgelerde yaşanan değişimler hem sosyo-kültürel yapıyı hem de yeni merkezi alanları belirliyor. Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm çalışmaları, bölgenin dönüşümüne de liderlik ediyor. Yatırımcılar üzerinde yapılan araştırma, Gaziosmanpaşa’nın beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitlenin bu bölgede yatırım yaptığını gösteriyor.



Gaziosmanpaşa, yeni yapılan nitelikli konut projeleriyle İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olma yolunda ilerlerken, tersine göç hareketinin bölge için önemini vurgulayan By Oktayöz İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, “Gaziosmanpaşa, kentsel dönüşüm hareketliliği ile eski dinamizmine  tekrar kavuşuyor. Yapılan araştırmalara göre, kalitesiz yapılardan dolayı bölgeyi geçmişte terk eden ilçe sakinleri tersine göç hareketi başlatarak bölgeye geri dönüş yapıyor. Özellikle beyaz yaka çalışanları ilçedeki kentsel dönüşüm projelerine yönelik taleplerinin arttığını görüyoruz. GOP Plevne’den daire satın alan yatırımcılarımız için de aynı şeyi söylemek mümkün. Hedefimiz, GOP Plevne ile Gaziosmanpaşa’yı cazibe merkezi haline getirmek. Böylece sadece kentsel değil sosyo-kültürel ölçekte de değişim yaratmış olacağız” dedi.

 

By Oktayöz İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz

GOP Plevne Hakkında:

İstanbul Gaziosmanpaşa’da By Oktayöz İnşaat A.Ş- Reyhan İnşaat A.Ş - Bahaş Holding ortaklığı ile hayata geçirilen proje 3 etaptan oluşuyor. Projenin 1. etabında 400 daire ve 83 adet ticari alan yer alıyor.  Gop Plevne 1200 metrekarelik sosyal tesisi ve 1700 metrekarelik peyzaj alanıyla yaşam alanlarınıza nefes aldırıyor. Projede, 67 ile 204 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Gop Plevne teslimlerinin 2019 Haziran ayında yapılması planlanıyor. Alışveriş merkezinin bulunduğu projenin sosyal olanakları arasında fitness salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, kafe, otopark ve güvenlik hizmetleri mevcut. TEM’e yakınlığı, 2018 yılının sonlarında açılması planlanan Kabataş-Beşiktaş-Mahmutbey-Havalimanı metro bağlantısı bulunuyor.