Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), 12 – 17 Nisan tarihleri arasında Bebek’teki ofisinde Türk yatırımcılara Berlin ve Londra’daki gayrimenkul fırsatlarını aktaracağı sohbet toplantılarına ev sahipliği yapacak. 





Toplantılarla urbanLAB Berlin Konferansı’nda tanıtılan projelere dair özel sunumlar paylaşılacak, Mayıs ayında hedeflenen urbanLAB Londra Konferansı’nda tanıtılacak projelerin de ön sunumları aktarılacak. 





Dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği yaparak İstanbul Bebek’teki konsept ofisini hizmete açan Türk girişimi GRED, Türk yatırımcılarla ile yurtdışındaki lüks projeler arasında köprü olmaya devam ediyor. 





Türk kadın girişimci Meltem Türker tarafından 11 sene önce İstanbul’da kurulan, 5 yıl önce de Londra’da faaliyetlerine başlayan GRED, Knight Frank ile başlattığı The Global Showcase (Gobal Vitrin) projesi kapsamında Mart ayında düzenlediği urbanLAB Berlin Konferansı’yla Berlin’deki üç lüks konut projesini tanıttı. 





The Global Showcase (Gobal Vitrin) projesi kapsamında Mayıs ayında urbanLAB Londra Konferansı’nı hedefleyen GRED, bu çerçevede 12 – 17 Nisan tarihleri arasında öğleden sonra saat 15.00’ten itibaren Bebek’teki yeni konsept ofisinde Berlin ve Londra’daki projeler hakkında bilgiler aktaran sohbet toplantılarına ev sahipliği yapacak. 





Toplantılarla urbanLAB Berlin Konferansı’nda tanıtılan projelere dair özel sunumlar paylaşılacak, Mayıs ayında hedeflenen urbanLAB Londra Konferansı’nda tanıtılacak projelerin de ön sunumları aktarılacak. 





“Ülkemizdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını yurtdışına açmayı hedefliyoruz”





GRED Kurucusu ve CEO’su Meltem Türker, yaptığı değerlendirmede dünya genelindeki en iyi gayrimenkul yatırım pazarlarından özenle ve dikkatle seçtikleri projelerin tanıtım lansmanlarını gerçekleştirdikten sonra Bebek’teki ilk konsept ofisimiz üzerinden devamlılığını ve yönetimini sağlamak amacıyla bu sohbetleri düzenlendiklerini belirtti. 





Meltem Türker, şöyle konuştu: 





“Türk pazarındaki müşterilerimizi Almanya, İngiltere, ABD ve Uzakdoğu’daki gayrimenkul yatırım fırsatları ile tanıştırmak istiyoruz. Benzer şekilde, ülkemizdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını da yurtdışına açmayı hedefliyoruz. Bu vesileyle Bebek’teki ofisimiz, tüm dünya genelindeki Knight Frank ofislerine lokal bir erişim noktası olması ve Türk yatırımcının dünya genelindeki gayrimenkulleri ile ilgili her türlü ihtiyacına global network aracılığı ile hizmet sunması açısından büyük önem taşıyor.”