Davette Hakkasan’ın ünlü “Çin yemekleri” yendikten sonra iki misafir için doğum günü pastası kesildi.

“İzleyicilere hizmet etmekten keyif alıyorum” “İzleyicilere hizmet etmekten keyif alıyorum”

Davetin ev sahibi GRED, global network içindeki iş ortakları Douglas Elliman ve Knight Frank ile birlikte, 2025 yılında global emlak pazarında öne çıkması beklenen en iyi ve yeni projelerini, özel bir koleksiyon ile seçkin davetli grubuyla paylaştı.

Hakkasan Bodrum’un Mandarin Oriental sahilindeki büyülü ortamında, leziz yemekler ve keyifli sohbetlere, ünlü Londralı sanatçı Gena West harika şarkılarıyla eşlik ederek geceyi unutulmaz kıldı…

GRED Kurucusu Meltem Türker konuşmasında, “Globalleşme ile birlikte Türkiye’den de müşterilerinin arttığını” söyledi. GRED CEO’su Meltem Türker ve GRED COO’su Knut Gaskjenn, GRED | Knight Frank global network içindeki en iyi 3 lokasyondan seçilmiş toplam 6 projeden oluşan 2025 Global Koleksiyonu ilk kez cemiyet ve iş dünyasından oluşan davetlilere tanıttı. Etel Baler, Siren Ertan, Işıl Başkurt, Mine Kalpakçıoğlu, Ömür ve Eda Tan, Okşan ve Ersan Öztürk, Müge Onan, Ece Şirin, Zuhal Pirinççioğlu katılan isimler arasındaydı.

2008 yılında Meltem Türker tarafından kurulan GRED (Global Real Estate Development) bir “Kadın girişimcilik hikayesi ve başarısı”. 2019 yılından itibaren Knight Frank TR Resmi is ortağı olan, merkez ofisi, Londra, Notting Hill’de bulunan GRED, Türkiye’deki en geniş global gayrimenkul portföyüne sahip ve Türkiye ofisi Bebek, İstanbul’da.

Bu harika akşamda, “Miami’den Rivage Bal Harbour ve The Edition Residences, New York pazarından 53 West 53 The Moma ve Bilgili Holding ortaklığı ile yapılan The Greenwich’in tanıtım lansmanının da yapıldığı gecede, Londra pazarında ise güçlü satış grafiği ile gecen yıl Türk yatırımcılarının en gözde projeleri arasında yer alan ve satış rekorları kıran One Clapham ve The Verdean ile MountAnvil” tanıtımları yer aldı.

https://www.gred.co.uk

Editör: Kadir Özel