Saray Grup tarafından hayata geçirilen, şehrin merkezinde konforlu, kaliteli ve yeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Greenist, ayrıcalıklı yaşam sürmek isteyenlere benzersiz fiyat seçenekleri sunuyor.

Greenist, 4,5+1 ve 5+1 dairelerde peşin alımlar için anında %22 indirim fırsatı sunuyor. Yaz kampanyası dahilinde sunulan avantajlı fiyatlar, 23 Haziran’a kadar geçerliliğini koruyor.

 

Bakanlar Kurulu tarafından KDV ve tapu harcı oranlarında uygulanan teşvik kararına Saray Grup da destek veriyor. Greenist projesinde dairelerin yüzde 70’i satılırken, kalan konutları kaçırmak istemeyenler için avantajlı kampanyalara bir yenisi ekleniyor. Özellikle geniş aileler ve sık misafir ağırlayanların tercih ettiği, 148 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen 5+1 ve 4,5+1 geniş dubleks daireler ise kampanya kapsamında yüzde 22 indirimle satışa sunuluyor. Eşyaların kaplayacağı alanı dert etmeden evini dilediği gibi dekore etmek ve sıkışmadan özgürce yaşamak isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği kampanya 23 Haziran Cumartesi gününe kadar devam ediyor.



Eşsiz manzara, modern ve ferah bir mimari!

Basın Ekspres - Güneşli Bölgesi’nin en yeşil projesi Greenist, dört mevsim tatil hayatı yaşamayı düşleyenlerin tercihini oluşturuyor. Greenist’te 2.800 metrekarelik alana yayılan sosyal alanlar, özellikle de çocuklu ailelere geniş aktivite seçeneği sunarken, kent yaşantısına yeni bir bakış sunuyor. Greenist’in sosyal alanları arasında bulunan oyun parkları, özel çocuk kulübü, okul servisi bekleme alanı, hobi odaları, kafe ve restoran, çok amaçlı spor sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu, bisiklet parkuru, fitness salonu, sauna, buhar ve masaj odaları, pilates ve yoga odaları 7’den 70’e her yaşa hitap ediyor.

 

Çevreci mimarisiyle enerji tasarrufuna yatırım yapan Greenist konutları, merkezinde insanın yer aldığı doğal bir hayata davet ediyor. İstanbul’daki çok özel konumuyla, Havaalanına 6,5 km. E-5 otoyoluna 6 km, TEM otoyoluna ise sadece 5,5 km. mesafede yer alan Greenist aynı zamanda bölgenin en iyi ve seçkin eğitim kurumları ile sağlık merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor.

 

Saray Grup Hakkında

www.greenist.com.tr

Saray Alüminyum 1980’den bu yana, geliştirdiği öncü ve yenilikçi inşaat iç ve dış cephe çözümleriyle geleceğin mimari yapılarının inşa edilmesinde büyük rol oynuyor. Türkiye’nin ilk 200 şirketi arasında yer alan, üretiminin %35′ini Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya'da 50’yi aşkın ülkeye ihraç eden Saray, yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik üretim faaliyetini, Greenist ile konut projelerine de taşıyor