Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile destek verdiği ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına dahil olan tüm dairelerini sattı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde, ‘Türkiye için kazanç vakti’ sloganıyla başlatılan konut sektöründeki dev indirim kampanyasına, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile destek veren Hasanoğlu İnşaat, kampanya kapsamındaki daire stoklarını kampanya bitime bir ay kala tüketti.

Kampanya kapsamında BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projelerinde yer alan konutlar satış fiyatlarında yüzde 10 indirime gidilmiş, peşinat oranı yüzde 10'a, vade farkı ise 0.98’e düşürülmüştü. Kampanya dahilinde iki kez yüzde 15 ara ödeme uygulanacak ve kalan kısım için yatırımcılara Hasanoğlu İnşaat bünyesinde taksit imkanı verilecek. Ayrıca 1 yıl ya da 6 yılda borcunu kapatanlara da farklı avantajlar sunulacak.



“Dev kampanya sektörümüzü hareketlendirdi”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un öncülüğünde sektörümüzün önemli STK’ları GYODER, İNDER ve KONUTDER tarafından da desteklenen dev indirim kampanyasına Hasanoğlu İnşaat olarak biz de iki projemizle katılım sağladık. Kampanyaya BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projelerimizle destek verdik ve kampanyaya dahil olan stoklarımızı kampanya bitimine bir ay kala tükettik” dedi.

 

Hasanoğlu İnşaat Hakkında:

1993 yılında Mustafa Hasanoğlu tarafından kurulan Hasanoğlu İnşaat; gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri olarak; alt yapı projeleri, konut, ofis, üniversite, hastane ve kamu binaları inşa etme ve geliştirme alanlarında çalışıyor. Projelerindeki yenilikçi yaklaşımı ve kullandığı yüksek teknoloji ile sektöründe öncü firmalardan olan Hasanoğlu İnşaat, 2000’li yıllarda Ar-Ge çalışmaları ve yatırımları sonucu, BANU EVLERİ markası ile konutta markalaşma projesini başlattı. Hasanoğlu İnşaat, Bahçeşehir’in simgesi haline gelen ve markanın ilk projesi olma özelliği taşıyan BANU EVLERİ Bahçeşehir ile bölgenin değerine değer kattı. Hasanoğlu İnşaat, Türkiye’ye değer katan büyük projelerinin yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Mustafa Hasanoğlu Vakfı