Alternatif tatil seçeneklerini değerlendirmek isteyen, şehir yaşamının stresli ortam ve kalabalığından uzaklaşmayı arzulayanların dört gözle beklediği 6. CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı, 24 Nisan’da başladı. Yenikapı-Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ve aralarında Shantigo, AND Outdoor, Lotus Tiny House, SYA Mobil ve Swan Karavan gibi sektörünün lider firmalarını 100'ün üzerindeki markasıyla ağırlayan fuar, 28 Nisan saat 18.00'e kadar kadar ziyaretçilere açık olacak.

TINY HOME SHOW 1

Vefa Group Vekon Ve Ekobord Markalarıyla Yapı Fuarı’nda Dikkat Çekiyor Vefa Group Vekon Ve Ekobord Markalarıyla Yapı Fuarı’nda Dikkat Çekiyor

Ev konforu ve lüksünü aratmayan Tiny House’lar ilgi çekti

Deprem endişesi, uzaktan çalışma imkanı, artan konut ve kira fiyatları nedeniyle talebin hızla arttığı Tiny House'lar fuarın ilk gününde ziyaretçilerin en çok incelediği ürünlerin başında geldi. Ev konforunu ve lüksünü aratmayan jakuzili, alttan ısıtmalı Tiny House'lar, trafik yönetmeliği doğrultusunda ruhsatlı ve karavan hüviyetinde. 40 metre kare alan içerisinde mutfak, banyo, yatak odası ve balkonları bulunabilen Tiny House'lar her türlü hava şartlarına uygun şekilde üretiliyor.