Etra Holding tarafından inşa edilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü projesi İstanbul Avrupa Yakası Silivri Selimpaşa Ortaköy’de hayata geçiriliyor.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü Silivri Selimpaşa projesinde  her konakta 14 bağımsız hane ve 100 metrekare iç avlu bulunuyor. Her biri 600 metrekareden oluşan 1+1 dairelerin yer aldığı projede konutlar salon+mutfak, bir banyo ve bir balkon/terastan meydana geliyor.

Proje Bilgileri



















Proje Adı : Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü
İnşaat Firması :  Etra Holding
Toplam Proje Alanı : 92,000 m2
Projedeki Konut Sayısı : 614




















Adres: Silivri/Selimpaşa /Ortakoy /İSTANBUL
Tel: 444 67 59
Email: [email protected]
Web: www.herdemsyk.com

 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü fiyatları 286.000 TL'den başlıyor. Proje 55 yaş üstüne hitap ettiği için 55 yaşın altındakiler kişiler yatırım yapabilir fakat projede oturamıyor, yönetime yetki vererek kriterlere uygun olan kişilere kiraya verebiliyorlar.

Herdem Silivri projesinde satın almadan sadece konaklamanın fiyatı ise yemek hariç, sağlık, temizlik paketi dahil, kişi başı 4 .500 TL +KDV uygulanıyor.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü Silivri Selimpaşa projesinde evler mobilyalı ve aksesuarlı olarak teslim ediliyor. Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü projesinde her dairenin kendine ait hobi bahçesi bulunuyor. Yine her konağın yaz kış üstü açılır cam tavanlı iç avlusu yer alıyor. İç avlular dahi mobilyalı ve televizyonlu olarak teslim ediliyor.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü Silivri Selimpaşa projesinde yaşlılar için sağlık hizmeti de veriliyor. Projede 7/24 saat boyunca acil ihtiyaçlardan rutin kontrollere kadar tüm hizmetler eksiksiz olarak  Acıbadem Sağlık Grubu tarafından sunulacak.

24 saat Herdem sağlıklı Yaşam Köyüne ait Ambulans hizmeti sunuyor .
Proje Firmasına Ulaşın

[contact-form-7 id="37285" title="Projeler"]