Dünyanın en büyük 5 yıldızlı otel zincirlerinden biri olan Holiday Inn’in, İstanbul Tuzla’da inşa ettiği yeni otelinin odalarındaki hareketli mobilyaları; gerek yurt içi gerekse yurt dışında bir çok prestijli projede imzası olan Hotelya tarafından üretildi.

Dünya genelinde 774 Milyon Euro’luk yatırımı ile 3.400’den fazla oteli ve 430.000 odası bulunan Holiday Inn, Tuzla’daki otelini  2 restaurant, 1 bar, 9 toplantı salonu ve 290 kişinin konaklayabileceği şekilde tasarladı. “Açık Lobi” konsepti ve 180 derecelik deniz manzarasıyla fark yaratan otelin mimarlığını Prokon Mimarlık üstlenirken, suit ve standart odalardaki koltuklarda Hotelya imzası bulunuyor. Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için hareketli ve sabit mobilya üretimi yapan Hotelya, bugüne kadar 500'ün üzerinde prestijli projede yer aldı.

www.hotelya.com.tr

Hotelya Hakkında:

Hotelya, hareketli ve sabit mobilya ürünlerinde yurt içinde ve yurt dışında beş yıldızlı otel projeleri daha yoğun olmak üzere AVM, hastane, restoran, ofis, cafe, mağaza gibi her türlü proje için üretim yapıyor. Uzman mimari ekibi ile projelere sadece üretici ve satıcı olarak değil aynı zamanda çözüm ortağı olarak da destek veren Hotelya, bugün 11.000 m2’lik fabrikasının 4000 m2’lik alanında sabit mobilya, 6000 m2’lik alanında ise hareketli mobilya üretimi gerçekleştiriyor.