Güncel ve güvenilir ilanları ile emlak sektörüne liderlik eden Hürriyet Emlak, ekibini büyütmeye devam ediyor. 2018 yılında 113 kişiye istihdam sağladıklarını açıklayan Hürriyet Emlak İnsan Kaynakları Direktörü Gülben Gündüz, amaçlarının mutlu çalışanlar yaratarak performansı artırmak olduğunu söylüyor. Gündüz, veriye dayalı bir teknoloji şirketi olan Hürriyet Emlak’ın teknoloji, ürün geliştirme ve pazarlamaya yatırım yapmayı sürdüreceğinin altını çiziyor.





Güncel ve detaylı ilanları ile emlak sektörüne yön veren Hürriyet Emlak, kullanıcıların emlak seçme konusundaki soru işaretlerine cevaplar bulmak, ev arama süreçlerini hızlandırmak ve bu süreci iyileştirmek için yeni ürünler geliştirirken emlakçıların da işini kolaylaştırıp gelirlerini artırmaya devam ediyor.

2018’te 113 kişiye istihdam sağlayan Hürriyet Emlak, 211 kişiye ulaşan ekibiyle emlak sektörünün nabzını tutuyor. Hürriyet Emlak, bir yandan da uyguladığı İK stratejileri ile sektördeki öncü konumunu sürdürüyor.

Amacımız mutlu çalışanlar yaratmak

“Çevik” şirket kültürünü tüm şirkette yaygınlaştırmayı hedeflediklerini vurgulayan Hürriyet Emlak İnsan Kaynakları Direktörü Gülben Gündüz, “Ortak değerler çerçevesinde, ortak hedeflere ulaşmayı amaçlayan bir şirket kültürüne sahibiz, amacımız her zaman mutlu çalışanlar yaratarak motivasyon ve aidiyet hissi sağlamak. Çalışanlarımızın hem kişisel gelişimine destek olmak hem de iş hayatında kullanabilecekleri yeni deneyim ve bilgileri onlara kazandırmak için çalışıyoruz” diyor.

Çalışma ortamının performansı artırdığına dikkat çeken Gündüz, “Esnek çalışma hayatımızda daha çok yer alsa da ofisleri kullanmaya devam ediyoruz. Ofislerin dekorasyonu ve olanakları performansı artırmada son zamanlarda önemli trendler arasında, biz de ofisimizi yeni yerine taşıyarak, ekip arkadaşlarımıza bizi daha çok yansıtan, çalışırken keyif alacakları bir çalışma ortamı sağladık” şeklinde sözlerine devam etti.

İK stratejilerinde teknolojik gelişmeler yükselişe geçecek

Veriye dayalı bir teknoloji şirketi olan Hürriyet Emlak’ta her aksiyonun ölçüm üzerine kurulu olduğuna vurgu yapan Gülben Gündüz, “Ekip arkadaşlarımızın performansını ölçmek için her zaman teknolojiden faydalanıyor, değerlendirmelerimizi veriler üzerine kuruyoruz. Bu verileri hem çalışan performansını artırmak hem de onların bizden beklentilerini anlamak için yorumluyoruz” dedi.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ürün geliştirme ve pazarlamaya yatırım yapmayı sürdürdüklerini söyleyen Gündüz, “Önümüzdeki dönemde kullanıcı özelinde ihtiyacın belirlenmesi ve bu ihtiyaca dayalı çözümleri öne çıkartacak teknolojik gelişmelerin artacağını öngörüyoruz. Biz de tüm teknolojik gelişmelerden faydalanıyor, kullanıcıya özel ilanların belirlenmesi, kişiye en uygun ilanın kolayca bulunması yönündeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyor.

“Mobil yakalı çalışanlar” ile daha çok karşılaşacağız

Artan teknolojik gelişmelerle önümüzdeki dönemde “mobil yakalı çalışan” kavramı ile sıkça karşılaşacağımızı söyleyen Gündüz, “Mekandan bağımsız, esnek çalışmanın her yerden mümkün olduğu günümüz koşullarında verimliliği çıktılarla ölçmek, yasaklarla kontrol etmekten daha etkili” diyor.

Bilgiye ulaşmanın artık daha kolay olduğunu belirten Gülben Gündüz, “Bizi neyin mutlu ettiğini bulmak için mutlaka deneyimlemek gerekmiyor. Ancak bu kadar karmaşa ve çok veri içinde doğru şeyleri seçmek gerekiyor. 2019’da değiştiğimiz, deneyimlerimizi kullandığımız, fazlaca problem çözdüğümüz, yaratıcı yeni iş yapış şekilleri bulduğumuz bir dünya bekliyoruz” dedi.


Hürriyet Emlak hakkında:

Hürriyet Emlak, emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturmayı hedefleyen, yüksek kalitede hizmet veren, güncel ve detaylı ilanları ile emlak sektörünün nabzını tutan bir platformdur. 2006 yılında kurularak profesyonel ekibi ile çalışmalarına başlayan Hürriyet Emlak web sitesi hurriyetemlak.com kurulduğu yıldan bu yana bireysel kullanıcılara ve kurumsal iş ortaklarına yüksek kalitede hizmet vererek emin adımlarla ilerlemektedir. Emlak ofislerinin, bireysel üyelerin ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak birçok ürünü “Türkiye’de ilk” olarak hizmete sunan Hürriyet Emlak, kullanıcıların aradıkları gayrimenkulü sadece bulmayı değil, o gayrimenkulü edinmeye giden yolculuğu kolaylaştırmaktadır.

www.hurriyetemlak.com