Pazarlama sektörünün deneyimli isimlerinden Yusuf Mert Yılmaz, Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü olarak atandı.


Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak’ta pazarlama direktörlüğü (CMO) görevine sektörün deneyimli isimlerinden Yusuf Mert Yılmaz getirildi.

Neredeyse tüm kariyeri boyunca dijital alanda çalışan Yılmaz, Hürriyet Emlak ekibine katılmadan önce, bir fintech girişimi olan ParaDurumu’nun genel müdürü olarak, global pazarı hedefleyen bir yapay zeka ürünü geliştiren ekibe liderlik etti.

Özellikle Marketplace modelinde uzmanlaşan Yılmaz, dugun.com’da CMO olarak 4 yıl boyunca görev yaptı. Yusuf Mert Yılmaz, dugun.com çatısı altında bulunan, anneysen.com, zafaf.net ve hochzeitslove markalarının da pazarlama ve iş geliştirme faaliyetlerini yönetti.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi bölümde tamamlayan Yılmaz, profesyonel kariyerine 2004 yılında Eczacıbaşı Holding’de pazarlama uzmanı olarak başladı ve ürün geliştirme, direkt satış, satış sonrası destek görevlerini yürüttü.

Yusuf Mert Yılmaz, 2005-2010 yılları arasında sırasıyla, iLab yatırımı olan SteelOrbis.com’da pazarlama müdürlüğü, YellowPages.com’da e-business operasyon direktörlüğü, 2011-2013 yılları arasında ise BonnyFood.com’da satış ve pazarlama direktörlüğü görevlerinde bulundu.

Start-up dünyasında edindiği tecrübeyi paylaşmayı en büyük zevki olarak tanımlayan Mert, pek çok kuluçka merkezinde pazarlama, büyüme, ürün, genel yönetim alanlarında mentor’luk yapıyor.

Hürriyet Emlak hakkında:

Hürriyet Emlak, emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturmayı hedefleyen, yüksek kalitede hizmet veren, güncel ve detaylı ilanları ile emlak sektörünün nabzını tutan bir platformdur. 2006 yılında kurularak profesyonel ekibi ile çalışmalarına başlayan Hürriyet Emlak web sitesi hurriyetemlak.com üzerinde bugün 1 milyona varan temiz ilan bulunmaktadır. Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi olan hurriyetemlak.com,kurulduğu yıldan bu yana bireysel kullanıcılara ve kurumsal iş ortaklarına yüksek kalitede hizmet vererek emin adımlarla ilerlemektedir. Emlak ofislerinin, bireysel üyelerin ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak birçok ürünü “Türkiye’de ilk” olarak hizmete sunan Hürriyet Emlak, kullanıcıların aradıkları gayrimenkulü sadece bulmayı değil, o gayrimenkulü edinmeye giden yolculuğu kolaylaştırmaktadır.

http://www.hurriyetemlak.com