İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle hayata geçen Tepe Aura projesi, gerçekleştireceği panayır ile yeşilin ve doğanın kalbinde unutulmayacak bir etkinliğe imza atacak. 





160 yıllık meşe ağacının gölgesinde güvenle yeşeren Tepe Aura, şehrin içinde, kalabalığın dışında yeni bir yaşam imkanı sunuyor. Şehrin kalabalığının, gürültüsünün, stresinin uğramadığı Tepe Aura, 3. köprü bağlantısının hemen yanındaki konumu ile her yere 30 dakika içinde ulaşma imkanı sunuyor. Dünya standartlarında çevre duyarlılığı ile inşa edilen Tepe Aura, enerji dolu bir yaşamın yanı sıra çocukların güvenle büyüyebilecekleri, doğa ile iç içe olabilecekleri imkanları ile de dikkat çekiyor. Doğayı bütün güzelliği ile kucaklayan Tepe Aura asırlık meşe ağacının gölgesinde güven ve huzurlu bir hayatı sunuyor. 





Tüm evler 160 yıllık meşe ağacına göre konumlandı





Merkezindeki 160 yıllık dev meşe ağacının büyük bir hassasiyet ile korunduğu Tepe Aura’da tüm evler bu ağaca göre, onun etrafında, onun enerjisinden ve dinginliğinden faydalanmak üzere konumlandırıldı. Projedeki tüm evler 3’er kat olarak meşe ağacını geçmeyecek ve birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde özenle tasarlandı.





16 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen ve 3'er katlı 16 bloktan oluşan Tepe Aura'da alanları; 106 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiklik gösteren 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde bahçeli, teraslı ve dubleks plan seçenekleri bulunuyor.





Her aşamasında dünya standartlarında çevre duyarlılığının ele alındığı Leed Gold adayı olan Tepe Aura’da ayrıca yüzme havuzu ve sosyal tesislerle birlikte farklı alanlarda çocuklar için oyun üniteleri de bulunuyor.





Huzurlu bir hayatın anahtarı TEPE AURA’da





Villa konforunu daireye taşıyan konsept ile hayata geçirilen projede sınırlı sayıdaki dairelerde kredili veya peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı ve kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Tüm bu imkanların yanı sıra teslimler Aralık 2019’da başlıyor.





İstanbul’un doğasını doyasıya hissedebileceğiniz panayırımızda siz değerli basın mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyarız. 





Yer: Tepe AuraSırapınar Mah. Beykoz Cad. No:33/1 Çekmeköy- İstanbul





Tarih: 19.10.2019





Saat:14.00