Büyük vaatlerle ve reklamlarla ses getiren Huzurlu İnşaat AŞ .nin Beylikdüzü Kavaklı Mahallesinde inşa ettiği Huzurlu Marmara Projesi Teslim edildi edilmesine lakin insanlara makette gösterilen ile teslim aşamasındaki hali arasındaki farkı görenler büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.



İşte Makette görünen Huzurlu Marmara Projesi ve Teslim edildikten sonra çektiğimiz resimdeki proje ikisi arasında çok büyük fark var.



Yeşil alan ,spor salonu, parklar , cami bu gibi alanlar site dışında kalmış ve kimin yapacağı belli değil... Inşaat firması para bitti benden bu kadar dercesine Beylikdüzü belediyesine topu atmış görünüyor.Belediye bu yeşil alanları yapacak mı yoksa yapmayacak mı muallakta .....



Satarken büyük vaatlerde bulunanların Beylikdüzü Belediyesiyle olan problemini buradan daire alanlara aksettirmesi bir inşaat firmasının tüm prestijini , itibarını en önemlisi güveninirliğini tamamen bitirmesine sebeptir, büyük yanlışıdır.Müşteriler ,bu projeyle ilgilenenler maket görüntüsünde ne gördüler alırken ne aldılar?


İşte Maket Görüntüsü Sosyal Alanlar Spor Tesisleri hiç biri yok şimdi.