Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde 1993 yılında ilk projesine başlayan İhlas yapı bölgenin çehresini değiştiren bir inşaat firması yaptıkları projelerle bölgeye değer kattı ve hala değer katmaya devam ediyor .


İhlas Marmara Evleri Markasıyla 4. kısım inşasına başlayan ihlas yapı arsa sahibi kiler holding ile işbirliği yaparak bölgeye bir marka proje daha inşa ediyor çok kısa zamanda inşaat kendini göstermeye başladı. Cadde dükkanları ve 3 blok kendini gösterdi  bunun yanısıra Marmara Evleri 4. Kısım  satışlarıda son hızıyla devam ediyor lansmana çıkmadan %35 gibi bölümünü satınlan Marmara Evleri 4. Kısım Satılık daireler alıcılarına daha çok kazandırdığı gibi ailecek huzur içinde yaşayabileceğiniz mekanlar oluşturuyor.

Güncel Emlak haberleri Emlak haberi Sitemizden Takip Edebilirsiniz.

Marmara evleri 4. kısım 9 bloktan oluşuyor konumu itibarıyla gelecekten gelecek olan metro istasyonuna çok yakın bir konumda etrafında bir çok alış merkezleri, okullar ,kolejler ihtiyaç duyacağınız her şeyi bulacağınız konumda inşa ediliyor .

Bölge hakkında bir çok bilgiyi bölgenin uzun zamandır gayrimenkul danışmanlığını yapan EMLAK34 firması bu konuda kaliteli ve profesyonel hizmet anlayışıyla insanların ihtiyaçlarını karılamada dürüst ve sizin için bir şeyler yapan bir şirkettir. 0532 586 55 57