Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, Türk pop müziğinin sevilen sesi İlyas Yalçıntaş’ı ağırladı.


İncir' adlı çıkış parçasıyla müzik piyasasına giren ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesine kavuşan İlyas Yalçıntaş, hafta sonu İstMarina AVM'de verdiği konser ile kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı. Alanı tam kapasite dolduran yüzlerce müziksever keyif dolu konserde müzik ziyafeti yaşadılar.


Programına çıkış parçası ‘İncir’ şarkısı ile başlayan Yalçıntaş, birbirinden duygu yüklü şarkılarıyla iz bırakan bir performansa imza attı. Yalçıntaş, 7’den 70’e her yaş grubundan seyircinin olduğu konserde salonu dolduran yüzlerce kişiyi bir kez daha sesine ve kendisine hayran bıraktı.


‘Şehrin Yolu’, ‘Gel Be Gökyüzüm’, ‘İçimdeki Duman’ gibi en sevilen şarkılarını İstMarina AVM izleyicileri ile hep bir ağızdan söyleyen Yalçıntaş, 1 saate yakın sahnede kalarak şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenlere duygu dolu anlar yaşattı.