Beylikdüzü'nü yepyeni bir döneme hazırlayan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, projelerini ve Beylikdüzü ile ilgili hedeflerini 09 Mart Cumartesi günü Beylikdüzü Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen proje ve aday tanıtım toplantısında anlattı. 





AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıda Beylikdüzü halkı Mustafa Necati Işık’ın projelerini yakından görme fırsatı elde etti. 





Proje tanıtım ve aday toplantısında konuşma gerçekleştiren AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Beylikdüzü halkına aydınlık bir Beylikdüzü için çok çalışacak olan Mustafa Necati Işık’ın sözü benim sözümdür, Binali sözüdür dedi.





Beylikdüzü’ne Değer Katacağız...





İstanbulun en genç başkan adayı, AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık konuşmasında şunları belirtti; “Beylikdüzü nüfusu sürekli artıyor, nüfus ile birlikte sorunlar da büyüyor. Ancak çözüm üretilmiyor. Beylikdüzü'nün yaşam kalitesi 5 yıldır sürekli geri gidiyor. Beylikdüzü değer kaybediyor, Beylikdüzü'nde yaşayanlar mutsuz oluyor. Bütün sorunların ve ihtiyaçların farkında olarak Beylikdüzü’nün sadece bugününü değil, gelecek 40 yılını düşünerek projeler ürettik. Çözüm belediyeciliği anlayışıyla Beylikdüzü’ne değer katmak için yola çıktık. Ulaşım başta olmak üzere altyapı yatırımlarının hızla yenilenmesi, yeni projelerin devreye sokulması Beylikdüzü’nde yaşam kalitesini artıracaktır. Kolları sıvadık; Beylikdüzü'nün değerini artırmak için yola çıktık. Projelerimizle Beylikdüzü'nde hayatın yeniden filizlenmesini sağlayacağız. Sizleri, bu inançlı yürüyüşümüze katılmaya, el ele, kol kola Beylikdüzü'nün geleceğini birlikte kurmaya davet ediyorum. Söz veriyorum, Beylikdüzü hak ettiği değeri kazanacak". 





‘’Beylikdüzü’nde ULAŞIM rahatlıyor’’





Yeni altgeçitler, yeşil tramvay, deniz otobüsü ve metro ile kentimizde yaşam kolaylaşacak. 





‘’BİLİM VE TEKNOLOJİ VADİSİ’





Her mahalleye kazandıracağımız nitelikli okullarla kentimizde sınıf mevcutlarını azaltıp, eğitim kalitesini yükselteceğiz. Bilim ve Teknoloji Vadisi’yle çocuklarımız artık yazılım atölyeleri ve bilim laboratuvarlarıyla buluşacak. Yapay zeka, robotik kodlama ve bilişim ile donatılmış Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ni kentimize kazandıracağız.





‘’Yeni Otopark Alanları’’





Beylikdüzü’ne kazandıracağımız 12 yeni otopark alanları ile kentin en önemli sorunlarından birini çözeceğiz.





‘’Beylik Pazarı yeniden kuruluyor’’





Her mahallemize yeni kapalı semt pazarı kazandıracağız.





’Kamu Kurumları’’





Kavaklı, Gürpınar, Yakuplu, Dereağzı ve Sahil Mahallelerimize kamu kurumları getiriyoruz.





‘’Mahalle Yaşam Merkezleri’’





Her mahallemize kazandıracağımız bu yaşam merkezlerinde, kütüphane, ders çalışma alanları, genç – kadın – yaşlı koordinasyon merkezleri, taziye alanları ve sosyal donatı bölümleri yer alacak. Ücretsiz ikram ve hizmetler sunulacak. 





‘’Kültür ve Spor Merkezleri’’





Her mahallemize yeni kültür ve spor merkezi kazandıracağız. Beylikdüzü’nün sahip olamadığı çim sahaları, tenis kortları, spor alanlarını gençlerimize, tüm sporseverlere biz kazandıracağız.