Muğla, Marmaris, Fethiye karayolu üzerinde, yirmi beş dönüm arazi üzerine sekiz ay önce inşaasına başlanan IŞILDAK UÇAKPARK, tatil köyünün, ilk etabı olan, UÇAK RESTAURANT, da hizmet vermeye başlandı.





Çok yakında açılışını yapacağımız bu alternatif çılgın proje, bölge turizmine katkı ve heyecan katacaktır, Muğlamıza, Ülkemize, hayırlı olsun, diliyoruz.





Biz iki girişimci kardeş, Cemal Işıldak ve Nurettin Işıldak olarak, Muğla Uçak Park projesinin fikir babaları ve hayata geçirenler olmaktan gurur duyuyoruz.





Senelerdir süregelen, İstanbul’daki Işıldak Kültür Sarayı’nın işletmecileri olarak kazandığımız tecrübeyle, şimdi de Muğla bölgesinde, 25 bin metrekare alana kurulu tatil köyü projemiz ile sizlere üstün bir hizmet sunmaktayız.





Projemizin ilk ayağı olan Uçak Park Restaurant 15 Haziran 2019’da hizmete girmiş olmakla birlikte, gerek yerel halkımızın gerek turistlerimizin şimdiden ilgi odağı olmuş ve beğenilmiştir. Enfes lezzetler, ekonomik fiyat ve kaliteli hizmet garantimizle sizleri burada ağırlamak bizlere onur vermektedir.





Muğla-Fethiye karayoluna 10 kilometre mesafedeki, restaurant & cafe olarak kullanılan uçağımız, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuş ömrünü tamamlamış olan, 25 yıllık Airbus 300 tipi bir uçaktır. Parçalara ayrılarak Muğla’ya getirilen uçağımızı tekrar birleştirmek için 4 teknisyen, 15 işçi hizmet vermiş ve uçağın kokpit bölümü de dahil olmak üzere her bir bölgesine ayrı önem verilerek orijinaline en yakın olacak şekilde çalışılmıştır. İçinde, sizlerin en konforlu olacağı restorasyon ve dizaynlar yapılmış,  gerekli tüm bakımlarla hizmete hazır hale getirilmiştir.





Hem turizme hem de istihdama büyük ölçüde katkı sağlamış olan Uçak Park Restaurant projemiz; 400 kişilik kapasitesi, 25 bin metrekare açık alan, 98 ürün çeşidi, enfes lezzetleri, uygun fiyatı ve VIP hizmetiyle kurumsal davet, etkinlik, doğum günü, nişan ve düğün organizasyonlarınızda da size en kaliteli hizmeti sunmaya hazırdır.






https://www.youtube.com/watch?v=uXR0G6-zIUE&feature=youtu.be