27 yıllık çalışma hayatı boyunca farklı sektörlerde uluslararası birçok şirkette Satış & Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür koltuğuna oturan Ayşe Fügen Arda; dünyanın en büyük ilaç firmalarından biri olan Bayer Türk Kimya Sanayi Ltd. Şti ' de İhracat Müdürü ve Satış & Pazarlama Müdürü olarak, Deva Holding’de ise iştiraklerinden birinin Genel Müdürü olarak görev yapmıştır.


Yurt Dışı Satış Müdürlüğü süresince 9 Ortadoğu ülkesi sayesinde bu bölgelerin pazar dinamiklerini yakından takip ederken farklı kültürlere adapte olarak yıllarca bu ülkelere satış yaptı. Satış, pazarlama, finans ve yatırım konularında sahip olduğu uzmanlığı emlak sektöründe kullanmaya karar vererek, 2013 yılında “Coldwell Banker Baras” çatısı altında kendi işini kurdu.

Emlak sektöründe dünya lideri bir markanın çatısı altında hizmet sunarken Los Angeles, Miami ve Barcelona’da Lüks Konut Satış Uzmanlığı eğitimleri aldı. Özel bir ruha sahip olan, farklı, sıra dışı ve lüks mülklerin doğru pazarlanması gerektiği vizyonunuyla kendi liderliğinde kurduğu ödüllü ekibi ile birlikte 4 yıldır üst üste Türkiye ciro birinciliği pozisyonunu koruyan Ayşe Fügen Arda, “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektöre yön vermeye devam ediyor.

İzmir'e yatırım yapmak isteyen acele etsin!

Ayşe Fügen Arda, Coldwell Banker Baras’ın İzmir'deki projelerinin İstanbul'da tanıtımını yapmayı üstlendi. Son 2 yıl içinde İstanbul'dan İzmir'e yerleşen kişi sayısındaki artış ve İzmir’deki kaliteli projelerin giderek ihtiyaca cevap verecek duruma gelmesi, Ayşe Fügen Arda'yı bu konuya yönlendirmiş olmasının başlıca nedeni.

Arda’nın İzmir’de satış ve pazarlamasını üstlendiği ilk proje, CCG Yapı’ya ait İzmir Bornova’da bulunan “Gül Suites” projesi. İzmir’in en prestijli bölgesi Bornova’da yer alan, şehrin boğucu havasından, yoğun trafiğinden uzak ancak bir o kadar da sosyal hayatın içinde olan “Gül Suites” projesi ile konforu ve huzuru yeniden keşfedeceksiniz.

Klasik bir müteahhit işi olmaktan çok öte olan bu projede 12 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Sanki müstakil bir konutta yaşıyor gibi hissedip ama rezidans konforuna sahip olan alt yapının sağlanması projeyi daha da avantajlı kılıyor.

İstanbul'da artık unuttuğumuz yeşili, gökyüzününü ve insan ilişkilerini bize sunmanın yanı sıra hayatımızın ve sevdiklerimizin hayatlarının yollarda geçmemesi için muhteşem bir konuma sahip olan Gül Suites butik bir site. Tamamen ithal malzemelerin kullanıldığı bu projede bulunan 12 dairenin hızlıca tükeneceği görüşünde olan Arda, konforu, huzuru ve sosyal hayatı bir arada bulacakları bu proje için İstanbulluların bu fırsatı kaçırmamaları gerektiğini düşünüyor.