Kartal’da sahile sıfır konumu ve “Deniz üstü alışveriş” mottosuyla bir alışveriş merkezinden daha çok bir yaşam merkezi olarak hizmet veren İstMarina Alışveriş Merkezi, dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödülün sahibi oldu.



Moda, lezzet ve eğlenceyi denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi, uluslararası iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen, bu yıl 74 ülkeden 3.900 katılımın gerçekleştiği 2018 yılı International Business Awards kapsamında 4 Stevie Ödülü birden kazandı.

 

Stevie Ödülleri, dünya çapında organizasyonların ve çalışan profesyonellerin başarılarının ve pozitif katkılarının kamuoyunda tanınması için oluşturulan kategoriler ile dünyanın en beğenilen iş ödüllerinden biri haline geldi.

 

İstMarina Alışveriş Merkezi açılış etkinlikleriyle, dünya çapında 150’den fazla profesyonelin yer aldığı jürinin değerlendirmesi sonucunda; “Yılın Kampanyası” kategorisinde “Altın Stevie”, “Yılın PR Kampanyası ve En İyi Tüketici Etkinliği” kategorisinde “Gümüş Stevie” ödüllerini kazandı. İstMarina, “En İyi Marka Deneyimi ” kategorisinde ise “Bronz Stevie” ödüllerine layık görüldü.

İstMarina Alışveriiş Merkezi Müdürü Melih Çevik, dünyanın en itibarlı ödül platformlarından biri tarafından onurlandırılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Kazandığımız ödüller bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve bu doğrultuda daha nice projelere imza atmak üzere bizleri motive ediyor. Kazandığımız uluslararası ödüller ile tüm dünya otoriteleri tarafından takdir edilen ödüllü bir AVM olmaktan gurur duyuyoruz. Elde ettiğimiz bu uluslararası başarıda, bütün alışveriş merkezi yönetim ekibimizin katkıları var. Yaratıcılıkları, vizyonları ve uygulamadaki özverili çalışmaları sebebi ile tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

İstMarina Alışveriş Merkezi, 1 ay süren açılış etkinleri kapsamında; Su Altı Dünyası çocuk etkinlikleri ve Türkiye’nin ilk Dijital Akvaryum etkinliğinin yanı sıra caz grubu Brassolist ve VR Boat & Photobooth Bicycle Orchestra, Les Excentriques jonglör ekibinin müzik şovu, Flying Musicians ve Vegetas’ın da arasında bulunduğu Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen eğlenceli etkinlikleri ve büyüleyici performansları ziyaretçileriyle buluşturmuştu. Yine Türk Pop Müziğinin iki ünlü yıldızı Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu ilk kez bir alışveriş merkezinin sahnesinde buluşarak hayranlarına seslenmiş, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Murat Boz da unutulmaz bir konser vermişti.

 

Stevie Awards’ın ödül töreni, İngiltere’nin başkenti Londra’da 20 Ekim'de gerçekleştirilecek gala etkinliği sırasında sunulacak.

 

 

İstMarina Alışveriş Merkezi Hakkında

Bağdat Caddesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ortasında değeri her gün artan Kartal sahilinde konumlanıyor. Türkiye’nin içinden hızlı tren geçecek ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstMarina, restoranları ve Türkiye’nin önde gelen markalarını da içerisinde barındırıyor. 70 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, 3 kattan oluşan İstmarina Alışveriş Merkezi’nde 2 bin araç kapasitesine sahip otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal alan da yer alıyor. 250 Milyon Euro yatırımla, 200 bin metrekare alanda inşa edilen alışveriş merkezinde yaklaşık 200 ticari alan bulunuyor.