Türkiye’nin TSE laboratuvarlarında test edilmiş 6. seviye güvenliğe sahip ilk ve tek kapı üreticisi olan Kale Çelik Kapı aynı zamanda “Gizli Kahramanlar” adını verdiği yüksek güvenlik ve kaliteli donanımıyla da, çelik kapı sektöründeki standartları belirliyor.

Çelik kapı sektörünün Türkiye’deki yaratıcısı Kale Çelik Kapı’nın, Ekim ayı boyunca tüm kapı modellerinde geçerli yüzde 10 indirim kampanyası başladı.

‘Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla; kilitten çelik kapıya, çelik kasadan pencereye ve elektronik güvenlik sistemlerine kadar tüm güvenlik çözümlerini bir arada sunan Kale Endüstri Holding bünyesindeki Kale Çelik Kapı, yüzde 10 indirim kampanyası ile sevdiklerinizi güvence altına alma fırsatı sunuyor.

Üretim ve satış hacmiyle Türkiye’nin lider kapı üreticisi olan Kale’nin, Ekim ayı boyunca devam edecek ve tüm çelik kapı modellerinde geçerli olacak kampanyasından faydalanmak için http://www.kalecelikesya.com/tr-tr adresini ziyaret ederek, tarzınıza uygun modeli seçmeniz yeterli.

Kale’nin Gizli Kahramanları

Kale Çelik Kapı, “Gizli Kahramanlar” adını verdiği yüksek güvenlik ve kaliteli donanımıyla, çelik kapı sektöründeki standartları belirliyor. Kullanılan güçlendirilmiş malzemelerle kötü niyetli girişimlere karşı artırılmış güvenlik sunuyor. Evinizin ölçüsüne göre özel olarak üretilen Kale Çelik Kapı modelleri; kapı altlarında kullanılan özel süpürgelikler sayesinde de, hırsızların kapı altından sıktığı spreylere karşı koruma sağlıyor.

En yüksek seviye güvenliğe sahip ilk ve tek kapı

Türkiye’nin TSE laboratuvarlarında test edilmiş 6. seviye güvenliğe sahip ilk ve tek kapı üreticisi olan Kale, bu özelliği sayesinde olası tehlikelere karşı güçlü koruma sunuyor. “Kale Çelik Kapı Satış Sonrası Servis Hizmeti” güvencesi ve 5 yıl garantiyle satışa sunulan çelik kapılar ile sevdiklerinizi güvence altına almanın şimdi tam zamanı.

 

 

Kale Endüstri Holding

Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da İstanbul Güngören’deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme adı altında hizmet veren 5 ayrı firma bulunmaktadır. Türkiye'nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri  (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde metal eşya kategorisinde üst üste 10 kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Bu başarısıyla Rusya ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde pazar payını % 10’ların üstüne çıkarmıştır. Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da tercih edilen marka haline gelerek, kilit sektöründe dünyanın en büyük global üreticilerinin hâkim olduğu pazarlarda, üreticilere rakip olmayı başarmıştır.