Otellerde ve turistik tesislerde en çok tercih edilen marka olan, Türkiye’de güvenliğin lider markası Kale Kilit, ANFAŞ Otel Ekipmanları Fuarı’nda teknolojik özellikleriyle ön plana çıkan ürünlerini tanıttı.

 Güvenlikle ilgili her alanda entegre ürünler ve hizmetler sunan Kale Kilit, bu yıl 29.’su düzenlenen ANFAŞ Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda (ANFAŞ Otel Ekipmanları Fuarı) teknolojik özellikleriyle öne çıkan ürün gamını sergiledi. Turizm otelcilik sektörünün uluslararası buluşma noktası haline gelen fuarda Kale Kilit, yeni nesil teknolojileri güvenlik sistemlerine entegre ettiği inovatif ürünleriyle büyük beğeni topladı.

 

Otelcilik sektörünün en çok tercih ettiği marka olma özelliğini taşıyan Kale Kilit fuarda; lüks seri kartlı ve şifreli kilit serisi, elektronik dijital kasaları, şık tasarımlı elektronik kilitlerden oluşan modern serisi, dijital şifreli kasa, dokunmatik şifreli kilit, elektromanyetik kilit, kabin kilitleri, cam aksesuar, uzaktan kumanda, parmak okuyucu ve elektronik cam kapı kilidi gibi ürünlerini tanıttı.

“Lüks otel segmentinde her iki otelden birinde Kale Elektronik Kartlı Kilit kullanılıyor”

Paydaşlarına hem ulusal hem de uluslararası bir ticaret platformu sunan ANFAŞ Otel Ekipmanları Fuarı’nda gördükleri büyük ilgiden memnun olduklarını ifade eden Kale Kilit yetkilileri şöyle konuştu: “Türkiye’de lüks segmentteki otellerin her ikisinden birinde, Kale Elektronik Kartlı Kilitler kullanılıyor. Otellere özel akıllı kilit uygulamalarımız, 365 gün 7/24 kesintisiz sunduğumuz hizmetimiz, şık tasarımlarımız ve teknolojik donanımımızla fark yaratarak kullanıcılarımızdan tam not alıyoruz. Özellikle otellere ve ofislere sunduğumuz üst düzey kontrol ve konfor sağlayan geniş ürün gamımızla, kullanıcılarımıza yönetilebilirlikle beraber, raporlama özelliği de sunuyoruz. Yeni yatırımlarımız, inovatif ürünlerimiz ve hizmet kalitemizle sektörün en önemli oyuncusu olmanın ve kullanıcılarımıza “güven” vermenin gururunu yaşıyoruz.”

Kale Endüstri Holding Hakkında

Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da İstanbul Güngören’deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme adı altında hizmet veren 5 ayrı firma bulunmaktadır. Türkiye'nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri  (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde metal eşya kategorisinde üst üste 10 kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da alanında en çok tercih edilen markalar arasında yer almaktadır.