Kale, özellikle evlerini yenilemek isteyen tüketicileri sevindirecek yüzde 40 indirim kampanyası başlattı.


Yapı sektöründe, ekonomive ivme kazandırmak amacıyla, konut sahibi olmak isteyenlere yönelik indirim kampanyaları sürerken; seramik ve banyo ürünleri sektörünün öncü kuruluşu Kale, hem sektörü hareketlendirecek hem tüketiciyi memnun edecek bir kampanya başlattı.

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilgres ve Edilcuoghi markaları ile trendleri belirleyen Kaleseramik, yaşam alanlarında bütünsel çözümler sunan ürünlerini yüzde 40’a varan indirimli fiyatlarla kullanıcıyla buluşturuyor.



Markalarının sıcaklığını, ‘aile’ kavramıyla ile birleştiren Kale, evlerin en güzel köşelerine dokunan tasarımlar yaratıyor. Tasarım ve teknolojiyi bir araya getiren Kale’nin koleksiyonları, aynı zamanda kullanıcılara, fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu şık banyolar ve yaşam alanlarını tasarlamaya imkan tanıyor.

Kaleseramik’in geniş ürün yelpazesiyle bütünsel çözümler sunduğu serileri, yüzde 40’a varan indirim fırsatıyla tüm Kale mağazaları ve satış noktalarında alıcılarını bekliyor. 31 Ekim tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında, her türlü yapıda kullanılabilen yenilikçi seramikler, hayatı kolaylaştıran banyo mobilyaları, hijyenik klozetler, estetik ve işlevsel lavabolar, şık armatürler tüketicinin beğenisine sunuluyor.