İklimlendirme sektörünün yenilikçi markası Daikin, aşıklar kadar yalnız kalpleri de düşünerek 14 Şubat’a özel bir indirim kampanyası yaptı. Tasarımı ve teknolojisi ile fark yaratan Daikin Premix Tam Yoğuşmalı Kombi, 14 Şubat’ta yüzde 14 indirim fırsatıyla hem kalpleri hem de yuvaları ısıtacak.

Daikin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutmadı ve sevgiyi göstermenin en güzel yolunun sevdiklerimizin hayatına değer katmak olduğunu bilenler için özel bir kampanya düzenledi. Kalbi sevgiyle ısınanların günü olan 14 Şubat’a özel Daikin Premix Tam Yoğuşmalı Kombi’de yüzde 14 indirim fırsatı sunan Daikin, farklı ve anlamlı bir hediye alternatifi arayanların imdadına yetişiyor. Aşık çiftlerden yalnız kalplere kadar sıcacık bir yuva isteyen herkes yalnızca 14 Şubat günü geçerli olacak bu özel indirimden yararlanabilecek.

Segmentinin en küçük hacmine sahip şık tasarımı ve yüksek performansıyla öne çıkan Daikin Premix Tam Yoğuşmalı Kombi, marifetleri ile de beğeni topluyor. Daha az elektrik tüketen ve üstün yoğuşma teknolojisi sayesinde daha fazla yakıt tasarrufu sağlayan Daikin Kombi, bir yandan sevdiklerinizin bütçesini korurken, diğer yandan da gaz emisyon oranlarını azaltarak çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor. Sadece 39 desibel ses basıncı ile en sessiz kombilerden biri olan Daikin Kombi, devir kontrollü fan teknolojisi ve özel susturucusu sayesinde, varlığını neredeyse unutturarak yalnızca sevdiklerinizin sesine odaklanmanızı sağlıyor.

Daikin Avrupa Tasarım Merkezi EDC ve Türkiye’deki Ar-Ge mühendislerinin 3 yıllık çalışması sonucunda ortaya çıkan Daikin Kombi, 40 cm. eni, 59 cm. boyu, 25,5 cm. derinliği ve sadece 27 kg. olan ağırlığı ile segmentinin “en küçük hacimli yoğuşmalı cihazı” olma özelliğini taşıyor. Uygulandığı her mekana şıklığı ve üstün konforu taşıyan Daikin Kombi, Avrupa Birliği (AB) ülkelerine de ihraç ediliyor. Özel eşanjörü sayesinde uzun bir kullanım ömrüne sahip olan Daikin Kombi, koşulsuz 6 yıl garantisiyle birlikte satışa sunuluyor.

DAIKIN TÜRKİYE HAKKINDA

Türkiye'de 1978 yılından beri distribütörler vasıtasıyla faaliyetlerini sürdüren Daikin, Temmuz 2011'de Airfel'i satın alarak Türkiye iklimlendirme sektörünün iddialı bir yatırımcısı olmuştur. Daikin Türkiye bugün ısıtma, soğutma ve havalandırma alanında Türkiye'nin en geniş ürün gamına sahip şirketidir. Daikin Türkiye çatısı altında bulunan Daikin ve Airfel markalarının iklimlendirme sektörüne yönelik kombi, klima üniteleri, ısı pompaları, VRV, panel radyatörler, fancoil, klima santralleri vb. farklı ihtiyaçlara uygun son teknoloji ile üretilmiş ürünleri bulunmaktadır. Merkez ofisi İstanbul'da bulunan Daikin Türkiye; Sakarya'da bulunan üretim tesisleri, 7 bölge müdürlüğü, 300 bayi, 22 kadın girişimci Sakura bayi, 500 satış noktası ve 500'ün üzerindeki yetkili servisiyle Türkiye'nin geniş bir coğrafyasına hizmet verebilmektedir. Ayrıca Avrupa'nın ilk, dünyanın en büyük iklimlendirme deneyim merkezi Solution Plaza fuha İstanbul'u sektörüne kazandırmıştır. İstanbul'da bulunan Daikin Akademi ise bünyesinde her türlü hedef kitleye yönelik eğitim fırsatı sunmaktadır. Türkiye'nin yanı sıra Doğu Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'nın da Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlanan Daikin Türkiye, CIS ülkelerinin (Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Ermenistan) ve Gürcistan, Kuzey Irak, KKTC pazarlarının sorumluluğunu da üstlenmiştir.

DAIKIN HAKKINDA

Osaka-Japonya’da 1924 yılında kurulan Daikin Industries Ltd., bugün 150 ülkede 20 milyar doları bulan cirosu, 60.000’den fazla çalışanı ve 90 üretim tesisi ile dünya ısıtma, soğutma, havalandırma ve florokimyasal ürünlerinde sektör lideridir. Konut, ticari ve endüstriyel iklimlendirme uygulamaları için müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını gözeten Daikin, tüm dünyada ürün geliştirme alanındaki öncü yaklaşımları ve entegre çözümlerinin rakipsiz kalitesi ve kullanışlılığıyla tanınmaktadır. Daikin Türkiye'nin de bünyesinde yer aldığı Daikin Europe NV, 1972 yılında Avrupa pazarına yenilikçi ürünlerini sunmak için Belçika Oostende’de kurulmuştur. Daikin Industries Ltd.’in yüzde 100 iştiraki olan Daikin Europe NV, 5.500 çalışanı, Belçika, Türkiye, Çek Cumhuriyeti (2), Almanya, İtalya ve İngiltere'deki 7 üretim tesisiyle Avrupa'nın en büyük klima, ısı pompası ve soğutma cihazı üreticisidir. Bugüne kadar 500.000’in üzerinde kurulumu gerçekleştirilen Daikin Altherma, Avrupa'da en çok satan ısı pompası sistemleridir.