Kavaklı kiralık daire fiyatları, son zamanlarda emlak sektöründe zirvede olan Beylikdüzü ilçesine oranla emlak sektörünü hareketlendirdi.


Bölgede bulunan eski yapılar yerine restore edilmiş veya yeni yapılmış binalar, bölge içindeki emlak piyasasını tavan yaptırmış durumda. Yeni yeni siteler, havuzlu villalar, apartman daireleri ve iş hanları gibi bir çok sektörel emlak girişimlerinin bulunduğu bölgede iş kurmak, oturmak vb. faaliyet içine girişen kişiler için işler günden güne kolaylaşıyor.



Kiralık Daire Fiyatları


Bölgedeki eski yapıların 2+1 ve 3+1 olmak üzere kira maliyetleri Gürpınar sınırında bulunan kavaklıda ortalama 2+1 ev için 1000 TL iken 3+1 evler içinse 1300 TL'den başlamakta.


Yeni yapılarda ise durum biraz daha farklı. Yeni yapılan apartman daireleri genelde 2+1 olmasına rağmen arazi yapısına göre oldukça geniş tasarlanmışlar. 120 metrekare olarak tasarlanmış bir ev için konuşursak, ortalama kira bedeli 1250 TL'den başlamakta. Oldukça nezih, sakin insanlara komşu olarak bu bölgeden ev kiralayabilirsiniz.