Kavanlar İnşaat İzmit’ta inşa ettiği projesi Kavanya projesinin ilk etabı Kavanya Koru’yu 195 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı..


Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan

Hayal Kahvesi, Symbol Yaşam Merkezi ve beton tesislerini bünyesinde bulunduran Kavanlar Grup, amiral gemisi konut sektöründeki yeni projesi Kavanya projesinin ilk etabı Kavanya Koru satışa çıktı. Projenin tüm detayları haberimizde…

55 dönüm arsa üzerine inşa edilen Kavanya projesi Kavanya Koru ve Kavanya Göl olmak üzere 2 etaptan oluşuyor. 220 milyon yatırımla hayata geçen Kavanya projesi toplam bin 500 daireden oluşuyor.

1+1,2+1,3+1 daire seçeneklerinin olduğu projede 50 adet bahçe dubleksi, 50 adet çatı dubleksi 150 standar daire yer alıyor. Metrekaresi 72 ile 155 metrekare arası değişen projede toplam 250 daire yer alıyor.

KEFİLSİZ BANKASIZ

Kavanya Koru projesi 195 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projenin metrekare birim fiyatı ise 2 bin 500’den başlıyor. Projeden daire almak isteyenler vade farkız, kefilsiz ve bankasız yüzde 25 peşin 60 ay vade imkanından faydalanmak mümkün..

Projenin sosyal alanları arasında yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, açık spor tesisleri, süs havuzları, fitness, sauna, çocuk ve yetişkinler için açık havuz bulunuyor.

Ulaşım bakımından yatırımcılara kolaylık sağlanan proje, otoyolların, köprülerin, kavşakların ve raylı sitemlerinin çevrelediği bölgede yer alıyor.

“AMİRAL GEMİMİZ KONUT SEKTÖRÜ”

Kavanlar grup olarak faaliyetlerinden bahseden Kavanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan “Ülkemizin bulunduğu şartlarda mücadeleye tekrar soyunduk. Bugünkü hükumet başa gelmeden 8 ay önce konut kavramının olmadığı dönemde 2,65 faiz oranıyla üst segmente bin 200 konutluk proje yaptık. 24 milyonluk köprü yapıp belediyeye hibe ettik. 15 yıldır 4 sektörle faaliyetlerimize devam ediyoruz. Amiral gemimiz konut sektörü ve bu sektörde akademik düzeyde bilgi birikimimiz var” dedi.

Kavanlar İnşaat Konut Grubu Başkanı Burcu Gülener

“BİZİ KOLLAYACAK AĞA BABAMIZ YOK”

Kamu ile proje yapmadıklarını söyleyen Kavan ” Kamu ile birlikte proje üretmiyoruz. Bu yüzden işimiz hem çok kolay hem çok zor. Başımız sıkışsa bizi kollayacak br ağa babamız yok. projelerimizi dikkatli yapmamız gerekiyor” dedi.

“İMAR BARIŞINA SOKACAK PROJEMİZ YOK”

Kavan ” İmar barışı çıktı, kıyıya köşeye her yere baktık imar barışına sokacak bir projemizi bulamadık. Biz zenginliğin peşindeyiz, servetin değil” dedi.