Kentsel Dönüşüme 360 derece danışmanlık hizmeti veren DRKEE Consultancy & Danışmanlık, kentsel dönüşüme ilişkin eğitim programlarına bir yenisi ekledi. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) işbirliği ile 16 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında “Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı”nı gerçekleştirilecek.





Önümüzdeki dönemde devlet eliyle kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kazanacağına ve bu sürecin yeni iş fırsatları ortaya çıkaracağına dikkat çeken DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü Ömer İsafça, bu süreçte kendine yer edinmek isteyenler için bir fırsat niteliğindeki programa 9 Haziran’a kadar başvuruda bulunulabileceğini söyledi.





 Türkiye genelinde 2015 yılından bu yana binin üzerinde bağımsız bölümün kentsel dönüşüm Projesine özel danışmanlık hizmeti veren, özel uzmanlık alanlarından biri kentsel dönüşüm olan DRKEE Consultancy & Danışmanlık, kentsel dönüşüm konusunda verdiği eğitimleri bir yenisini ekledi. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) işbirliği ile 16 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı’nı gerçekleştirilecek olan DRKEE Consultancy & Danışmanlık, İZÜ Altunizade Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek olan programa 9 Haziran’a kadar başvuru alacak.





Türkiye’deki yapıların üçte birinin niteliksiz yapı sınıfındaki yapılardan oluştuğunu hatırlatan Gayrimenkul sektörüne kattığı yenilikler ile fark yaratan DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü Ömer İsafça, önümüzdeki dönemde devlet eliyle yürütülmesi planlanan kentsel dönüşümde çıkacak iş fırsatlarına hazırlıklı olmak isteyenlere yönelik sertifika programlarına bir yenisini daha eklediklerini söyledi.





 Gayrimenkul sektörünün lokomotifi olacak kentsel dönüşümü her yönüyle Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı katılımcılarına anlatacaklarına dikkat çeken Ömer İsafça, “Deprem riski taşıyan ülkemizin, 1/3’ü niteliksiz diye nitelendirdiğimiz hiçbir mühendislik hizmeti almamış, kullanım ömrünü yitirmiş gayrimenkullerden oluşmaktadır. Programımızla kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek isteyen katılımcıları konularında uzman akademik kadromuzla bir araya getirip sektörün ihtiyacı olan nitelikli Kentsel Dönüşüm Uzmanları yetiştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.





Kimler Katılabilir?





Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı, kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı olarak sektöre katkı sağlamak isteyen herkese açık. 16 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında (6 gün – 48 saat) sürecek olan programda başarılı olan katılımcılar Sabahattin Zaim Üniversitesi onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar. Eğitim ücreti 1.900 TL  olan programda, eğitimde yüzde 80 devam zorunluluğu bulunuyor.





Eğitimin İçeriğinde Hangi Konular
Bulunuyor?





  Kentsel Dönüşümün Vizyonu ve Fırsatları





  Kentsel Dönüşüme Nereden, Nasıl Başlamalıyım





  6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların
Dönüştürülmesi Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği





  Kentsel Dönüşümün Hukuki Boyutları ve
Çözümleri





  Kentsel Dönüşümün Sosyolojik Boyutu





  Kentsel Dönüşüm Finansmanı





  Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Nasıl Yapılır





  Kentsel Dönüşümün Vergisel Boyutları ve
Çözümleri





  Kentsel Dönüşüm Projelerinde Değerleme Nasıl
Yapılmalı





  Kentsel Dönüşüm Uygulama Örnekleri





DRKEE CONSULTANCY & DANIŞMANLIK
HAKKINDA:





DRKEE Consultancy & Danışmanlık, 2015 yılından bu yana birçok farklı endüstride faaliyet gösteren özel ve kamu sektöründeki bireysel yada kurumsal müşterilerine eğitim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, gayrimenkul proje danışmanlığı, kentsel dönüşüm, yatırım ve ilgili alanlarda profesyonel hizmet veriyor.





 DRKEE Consultancy & Danışmanlık, uzman kadrosunun iz bırakan bir etkiyi nasıl yarattığı konusunda daha fazla bilgi almak için Facebook, Instagram, Twitter, YouTube ya da Linkedın sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.