“İstanbul’un deprem bölgesi olması nedeniyle hem eski binaların yenilenmesi, hem de artık vatandaşların daha bilinçlenmesi nedeniyle artan konut ihtiyacı söz konusu.


Dolayısıyla konuta talebin en az 15 yıl daha devam edeceğini düşünüyoruz” diyen Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, gelecek projelerine dair değerlendirmelerde bulundu.

Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Beylikdüzü ve Kartal'da yeni proje hayata geçireceklerini söyledi.

“İstanbul’un deprem bölgesi olması nedeniyle hem eski binaların yenilenmesi, hem de artık vatandaşların daha bilinçlenmesi nedeniyle artan konut ihtiyacı söz konusu. Dolayısıyla konuta talebin en az 15 yıl daha devam edeceğini düşünüyoruz” diyen Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, gelecek projelerine dair değerlendirmelerde bulundu.

“İki Özel Proje Geliştireceğiz”

Nahit Kiler, Kiler GYO olarak hayata geçirecekleri projelerden şöyle bahsetti: “Kiler GYO olarak Referans markasıyla konut sektörüne yeni bir bakış açısı ve anlayış getirdiğimizi düşünüyoruz. Bu yıl İstanbul’un hızlı gelişen ve yatırım potansiyelinin en yüksek olduğu bölgeleri Kartal ve Beylikdüzü’nde özel iki proje geliştireceğiz. Kartal’da şimdiden ön talep toplamaya başladık. Beylikdüzü projemizde de lansman öncesi ön satışlar başladı. Hedefimiz yeni projelerimizle Kiler GYO olarak sektörde de ‘Referans’ markası konumumuzu daha da kuvvetlendirmek.”

Toplam Proje Büyüküğü 2.7 Milyar Lira

Hazırdaki projeleri ile ilgili bilgi veren Kiler, şöyle konuştu: “Satışı devam eden projelerimiz arasında Referans Bahçeşehir, Referans Güneşli, Referans Kartal Towers, Referans Kartal Kordonboyu ve Referans Başakşehir Vadi yer alıyor. Bunların toplam proje büyüklüğü ise 2.7 milyar lira. Kiler GYO’nun 1 Mart’ta açıklanan 31 Aralık 2017 itibariyle bağımsız denetimden geçmiş finansallar raporuna göre de 313 milyon TL kâr elde etmiş bulunuyoruz. Bu sonuç şirketimizin sektördeki güçlü ve güvenilir konumunu gösteriyor.”