Kırmızıtaş Başaran, Remax Türkiye'nin düzenlediği ödül gecesinde toplam 5 ödül birden aldı. Bu ödüller arasında en çok dikkat çekeni ve gayrimenkul sektöründe ilk kez bir Türk'e verilen 'Lifetime Achievement' yani 'Yaşam Boyu Başarı' uluslararası ödülüydü.





Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Remax Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Ödüllerden en değerlisi Amerika'dan gelen en az 7 yıl çalışmış olma ve toplamda 3 milyon dolar ve üzeri hizmet bedeli kazanma koşulu olan ‘Lifetime Achievement' yani 'Yaşam Boyu Başarı' uluslararası ödülümü sahnede büyük bir çoşkuyla almak oldu" dedi.





İlk ve tek kadın





Remax Türkiye tarihinde bu ödülü alan ilk ve tek kadın olduğunu da belirten Başaran, "Remax Türkiye tarihine bir kadın olarak destan yazarak adımı altın harflerle kazımış oldum" değerlendirmesind bulundu. Evrim Kırmızıtaş Başaran aldığı diğer ödülleri şöyle sıraladı:





* Platinum Club ödülümü aldım (minimum 100 bin euro ve üzeri hizmet bedeli kazananlara veriliyor)





* 2018 yılı toplam ciroda konut artı ticari satışlarda tüm danışmanlar arasında Remax Türkiye ciro 5'incisi.





* 2018 yılı ticari satışta Remax Türkiye ciro 7'incisi.





* 2018 yılı Ocak-Şubat-Mart ayları toplam ciroda tüm danışmanlar arasında Remax Türkiye 3'üncüsü.





Tutku ve istikrar





Daha önce aldığı ödüllere de atıfta bulunan Başaran, "Yine uluslararası bir ödül olan 'Hall Of Fame' ödülünü ben bundan 6 yıl önce yani 2013 yılında yine büyük bir coşkuyla Las Vegas'tan almıştım? Geçen zaman gösterdi ki yıllar boyunca değişmeyen tek gerçek, benim işime olan tutkum ve bunun sonucu gelen istikrarlı başarım oldu" diye konuştu.