Konforlu ve estetik mobilyalarıyla kışın kış bahçelerine ve yazın dış mekanlara şıklık katan L’unica, yeni koleksiyonunda iddialı iki tasarımı bir araya getiriyor. L’unica’nın Teak Seramik masası ve el yapımı premium tasarımlarıyla dikkat çeken Danimarkalı Cane-line’ın Less sandalyesi sıcak ve samimi bir kombinasyon oluşturarak kış bahçelerinin favori ikilisi olmaya aday.

 

Açık havanın keyfine keyif katan L’unica bahçe mobilyaları, 2018’in gözde tasarımlarından Teak Seramik masasını, inovatif materyallerin el işçiliği ile bezendiği ürünleriyle dünyaca ünlenen Cane-line markasının Less sandalyesi ile kombinleyerek kış bahçelerinin ve dış mekanların favori ikilisini oluşturuyor. Huzur dolu masalarda biriktirilen güzel anıların en yakın tanığı olan L’unica, bu sıcak ve samimi kombinasyonla kahvaltılar, yemekler, atıştırma saatleri gibi keyif anlarında büyük rahatlık vaadediyor.



Açılır kapanır özelliği kalabalık sofraları taçlandırıyor

L’unica’nın İsviçre’den özel olarak getirdiği Teak Seramik masa, üzerinde İtalya’da dış mekan masalarına özel üretilmiş bir seramik barındırıyor. Ortasındaki güçlü çelik barı sayesinde 280 cm’e kadar açılabilme özelliğiyle kalabalık sofraları taçlandırıyor. Her türlü hava koşulunda formunda bozulma olmadan kullanılabilen Teak Seramik masa, çift açılır özelliği sayesinde ihtiyaç olduğu kadar büyürken, kullanılmadığı zamanlarda az yer kaplayarak mekandan tasarruf edilmesine imkan tanıyor.

 

Zamansız tasarım ve konforu kış bahçelerine taşıyor

L’unica’nın Türkiye’ye getirdiği dünyaca ünlü premium bahçe mobilyası markalarından Cane-line, inovatif materyalleri estetik ve fonksiyonellikle buluşturuyor. Titizlikle seçtiği Danimarkalı tasarımcılarla çalışan Cane-line, üstün kaliteli malzemeler ve benzersiz teknolojisiyle üretim yapıyor. Mobilyalarını üretirken doğaya ve insana büyük bir özen ve saygı gösteren Cane-line, Less sandalye ile yıllarca kullanabilecek zamansız tasarımı ve konforu bir arada sunuyor. Minimum düzeyde bakım gerektiren Cane-line Less sandalye, kışın kış bahçelerinin, yazın ise bahçe ve teraslar gibi açık hava mekanlarının vazgeçilmez bir parçası oluyor. El yapımı Cane-line Less sandalyenin tasarımcıları işçilik, kalite ve sade fakat ayırt edici bir ifadeye dayalı olan Danimarka’nın tasarım geleneğinden beslenerek mobilyanın atmosferi tamamladığı canlı ve dinamik bir mekan deneyimi sağlıyor.

 

L’unica Hakkında

Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları ve Keyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. L’unica markalı bahçe mobilyalarının yanı sıra ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe, premium tasarımlarıyla dünyaca ünlü Danimarkalı Cane-Line markalarının ürünlerini de Türkiye’ye getiren L’unica; ayrıca Happy Cocooning markalı şömine masaları ile Morso Living ve Big Green Egg markalı üst düzey bahçe barbekülerini de müdavimleriyle buluşturuyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekanlarına prestij ve keyif katan modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın 2018 yılı ilkbahar-yaz koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor.

 

www.lunica.com.tr