Finlandiya'da kurulan ve 1910 yılından bu yana dünyada olduğu gibi ülkemizde de asansör pazarının zirvesinde yer alan KONE, yürüyen merdiven çözümlerinde de öncü kimliğini sürdürüyor.

Tüm taşıma tiplerinde güvenliğe büyük önem veren kuruluş, geleceğe yaşanabilir bir dünya ve yeşil bir çevre bırakmak üzere yürüyen merdiven modellerinde %80 enerji tasarrufu sağlayan LED aydınlatmalar kullanıyor.

Yürüyen merdivenlerde çok özel görsel tasarım…

Asansör ve yürüyen merdiven sektöründe dünyanın lider firmalarından biri olan KONE, insan güvenliğine büyük önem veriyor. Geliştirdiği çözümlerde buna yönelik tasarım özellikleri ön plana çıkıyor. Bunların başında da yürüyen merdiven ve yollarda kullandığı aydınlatmalar geliyor. KONE ayrıca yarınları düşünerek aydınlatmada yüksek tasarruf sağlamak üzere  %80 enerji tasarrufu sağlayan LED aydınlatmaları tercih ediyor. KONE, tasarladığı yürüyen merdiven ve yürüyen yol çözümlerini insan akışı sağlamanın da ötesine taşıyor.

Göz alıcı mimari unsurlar ve aydınlatma özellikleri ile dikkat çeken çözümler yenilikçi çizgileriyle öne çıkıyor. Yoğun insan trafiği sırasında yolcu güvenliğini sağlamak üzere düşünülen yenilikçi kaplama ve sinyalizasyon çözümleri, yürüyen merdiven tasarımlarına fark katıyor. Aynı şekilde görsel anlamda estetik bir yüzey için göz alıcı ve zor yıpranan materyaller tercih ediliyor. Dokulu veya desenli kaplama malzemeleri gibi yenilikçi yüzeyler çarpıcı ve benzersiz bir tasarım oluşturmak üzere çeşitli aydınlatma çözümleri ile kombine ediliyor.

 

www.kone.com.tr