Vakıfbank'tan bugün yapılan açıklamayla; bankanın aktif müşterisi olan inşaat şirketlerinin projelerinden ev sahibi olmak isteyen konut alıcılarına aylık 0.98 vade farkı oranı ile konut kredisi kullandırılacağı ilan edildi.





13 aralık cuma günü Ziraat Bankası’nın konut kredilerini indirmesinden sonra bugün de benzer bir adım Vakıfbank’tan geldi.





Vakıfbank’tan bugün yapılan açıklamayla; bankanın aktif müşterisi olan inşaat şirketlerinin projelerinden ev alacak olanlara aylık 120 aya kadar vadede 500.000 bin liraya aylık 0.98 vade farkıyla konut kredisi kullandırmaya başladıklarını duyurdu.





“SarıPanjur Konut Kredisi” kampanyası kapsamında kullandırılan konut kredilerinin bir kısmı inşaat şirketlerinin bankaya olan ticari kredilerin geri ödemesinde kullanılacak.





M. Lütfü Çelebi




Banka olarak müşterilerini yakından takip ettiklerini, onların ihtiyaçlarına ve taleplerine uygun çözümler ürettiklerini ifade eden VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi; yeni uygulamaya başladıkları konut kredisi kampanyalarıyla birlikte ev sahibi olmayı isteyen müşterilerinin hayallerini gerçeğe dönüştürdüklerini belirterek konut sektörünün lokomotif olma özelliği de harekete geçirilerek 200’den fazla iş koluna da önemli katkı sağlayacaklarını söyledi.





Vakıfbank 1 taşla 3 kuş vuracak!





Vakıfbank bu uygulamasıyla hem vatandaşların uygun şartlarda ev sahibi olmalarını sağlayacak, hem müşterisi olan inşaat şirketlerini finansal anlamda destekleyerek rahatlatacak hem de hem inşaat şirketlerine hem de konut alıcılarına kredi satışı gerçekleştirmiş olacak.