02 Temmuz 2018, İstanbul Gayrimenkul sektöründe satış ve pazarlama yapmak her geçen gün daha da zorlaşmaktadır. Potansiyel müşterilere ulaşmak, başarılı projelere imza atmak ve daha fazla kar elde etmek firmalar için başarılması güç bir hedef haline gelmiştir. Konut satış ve pazarlamasında yapılan bir çok hata başarısız sonuçlar, zaman kaybı ve ciddi maliyetler oluşturmaktadır.

Ancak gayrimenkul pazarlama ve satışında diğer sektörlerde de olduğu gibi bilimsel ve araştırmaya dayalı çalışmalar sonucunda başarılı sonuçlara ulaşılabilir. Hiç bir başarı tesadüfi olmadığı gibi bu konu bir çok gayrimenkul geliştiricisi tarafından göz ardı edilmektedir.

SATIŞ ÇÖZÜMLERİ; proje geliştirme, pazarlama ve satış yönetiminde sunduğu çözümler ile konut projelerinin başarıya ulaşmasında firmalara doğru yolu gösterme hedefi ile kuruldu.

SATIŞ ÇÖZÜMLERİ ile gayrimenkul projelerinde doğru pazarlama ve satış stratejileriyle hedeflenen satışlara ulaşmak daha yakın olacaktır.

Gayrimenkul sektörünün ihtiyaçlarına cevap veren, pazarlama ve satış süreçlerinin operasyonu ve yönetiminde hizmet sunan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ bugüne kadar bir çok projenin gelişiminde profesyonel olarak rol aldı.

SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş proje geliştirme, pazarlama ve satış yönetimi konularındaki özgün bakış açısı ve vizyonu ile son 15 yılda sektörün en önde gelen 40 a yakın markalı projesinde 20 bine yakın konut, ofis ve ticari bölümün konsept geliştirme, pazarlama ve satış yönetiminde profesyonel yönetici olarak görev aldı. Proje konumlandırma, markalama, fizibilite verileri ile pazarı yorumlama, ürün niteliği ve satış - pazarlama stratejilerini belirleme, konut satışı ve pazarlaması konularındaki uzmanlığıyla Türkiye’nin en başarılı ve tanınan marka projelerinde görev alan Keleş’in birçok konsept projenin gelişiminde de imzası bulunmaktadır.

Keleş, gayrimenkul projesi geliştirme, pazarlama ve satışı alanındaki geniş bilgi ve deneyimine dayanarak, konut projeleri geliştiren, sektörde kalıcı olmak isteyen, doğru yerde, doğru zamanda fark yaratan ve talep gören projelere imza atmak isteyen, geliştirdiği projeleri etkin pazarlama yöntemleri ve doğru satış stratejileri ile müşterilerine sunmak isteyen gayrimenkul ve inşaat firmalarına SATIŞ ÇÖZÜMLERİ çatısı altında hizmet vermektedir.

www.satiscozumleri.com