Sıcak, pratik, verimli ve az maliyetli küçük metrekareli dairelerde yaşam, doğru dekorasyon tercihleri ve kullanıcı dostu, pratik çözümler sunan ürünler sayesinde çok keyifli bir hale gelebiliyor.


Evin dekorasyonunda yapacağınız küçük bir dokunuşla kendinize işlevsel alanlar yaratabilir, pratik ürünler yardımıyla kazandığınız bu yeni alanları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İşte birkaç öneri…

Genç odaları için daha fazla alan… 

Gençler odalarına herkesten daha fazla düşkündür. Çünkü gençler en çok odalarında vakit geçirmeyi sever. Orada uyur, ders çalışır, bilgisayarda vakit geçirir veya müzik dinler… Sahip olduğu oda, genç bir insanın kalesidir adeta. İşte bu yüzden tüm ihtiyaçlarına cevap verecek, daha fazla alana ihtiyaç duyarlar.

Bu ünitede 2 adet yatak ve bir adet 2 metre uzunluğunda çalışma masası bir arada yer alıyor. Uyku zamanları dışında, kullanmadığınız anlarda yataklarınızı kaldırıp masa olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca, yatak modüllerini tek tek açabilir ve kapatabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde üst yatağı bir ek yatak olarak kullanarak yaşam alanınızdan hiç pay ayırmadan rahatça misafir ağırlayabilirsiniz.



Aynı anda hem yatak hem çalışma masası...

Küçük metrekareli evlerde en sık görülen sorunların başında yataklar yerleştikten sonra odadaki yaşam alanlarının daralması gelmektedir.  Yatakla dışında sürekli ihtiyaç duyduğunuz birkaç eşyayı daha odaya koyduğunuzda adım atacak bir alan bulmakta zorlanırsınız. Yeni nesil fonksiyonel mobilyalar bakın bu sorunu nasıl çözüyor!

Bu açılır-kapanır kompakt yatak setinde, üstte sabit tek kişilik yatak , altta tek kişilik yatay açılır yatak ve fonksiyonel 2m genişliğinde çalışma masası yer alır. İhtiyaca göre masa veya alt yatak açılarak aktif hale gelir. Özel mekanizması sayesinde, masa üzerinde bulunan bilgisayar ve diğer eşyalar sabit şekilde masa ile birlikte hareket eder. Uyku zamanlarında yatağı kolayca açabilirsiniz. Uyku zamanları dışındaysa yine kolayca yatağı kaldırır ve masayı kullanabilirsiniz.

İçinde yatak saklayan televizyon ünitesi

Her evin ek bir yatağa ihtiyacı vardır. Ancak, özellikle stüdyo dairede yaşıyorsanız o ek yatak için asla uygun bir yer bulamazsınız. Bu yüzden tek bir yatılı misafir bile bütün evin alt üst olmasına neden olabilir! 

Bu ünite, özellikle Stüdyo daire dekorasyonu için gerçekten de ideal bir modül! Gizlenmiş çift kişilik dikey açılır yatak, TV ünitesi, vitrin/ kitaplık ve ekstra dolap gibi pek çok özelliği bir arada sunan bu duvar ünitesi sayesinde, o çok ihtiyaç duyduğunuz alan tasarrufunu yapabilirsiniz. Bu modern ünitenin yatağı, sürgü-ray üzerinde sağa ve sola hareket eden vitrin kapağı arkasında gizlidir ve yatak kapalı konumda iken sadece dekoratif bir TV ünitesi görünümündedir.