Keller Williams Türkiye'nin 10. bölge müdürlüğünü 25 gayrimenkul danışmanı ile Beylikdüzü Hürriyet Bulvarı ASF Batı Plaza 3. katta Görkemli bir törenle açıldı. Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor.


İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

119336_organizasyon

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, Türkiye’deki 10’uncu Bölge Müdürlüğü KW Kristal ile Beylikdüzü’nde hizmet verecek. KW Kristal yönetici ortaklığı görevini ise 20 yıla yakın süredir Beylikdüzü bölgesine inşaat proje ve müşavirlik hizmeti veren Cüneyt Güldamlası, Mimar Ramazan Yavuz ve kurumsal markalarda IT Müdürlüğü yapmış olan ve geçmişte kurumsal bir başka markada gayrimenkul danışmanı olarak çalışmış olan Pelin Çolak üstlendi. 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşen açılış törenine sektörün bir çok başarısı ismi katıldı. Yoğun ilgi karşısında mutluluklarını dile getiren Cüneyt Güldamlası: ‘’Bugün açılış davetimizde bizi yalnız bırakmayan, gelmek isteyen ancak gelemeyen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ederiz. Bugün, bir kez daha Keller Williams’ın benzersiz kültürünü ve desteğinizi hissettik, KW Kristal ailesi adına teşekkür ediyor ve birlikte daha fazlasını başaracağımızdan emin olduğumu söylemek istiyorum.’’


Son derece dinamik ve kalitesi günden güne artan yeni projelerin adresi Beylikdüzü’nün İstanbul için bir çekim noktası haline geldiğine dikkat çeken KW Kristal Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı Cüneyt Güldamlası; “Toplu ulaşım ağlarının zenginleşmesiyle birlikte yatırımcıların ilgisini üzerine çeken Beylikdüzü’nde geçtiğimiz yıl 52 bin adet tapu işlemi gerçekleşti.20 yıla yakın bir süredir bu bölgede proje, inşaat ve danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. 20 yıldır bu bölge üzerinde edindiğimiz bilgi birikimiyle bundan sonra müşterilerimize Keller Williams çatısı altında hizmet vereceğiz. Kentsel Dönüşüm konusunda Risk Raporu Verme Yetkisine sahip sayılı firmalardan biri olmamız da bizi güçlü kılıyor. Kat karşılığı anlaşmaları konusunda arsanın alınmasından başlayıp, müteahhit ve arsa sahibi arasındaki anlaşmalarda daha net bilgi verebilecek olan "Bu arsadan ne çıkar?" sorusuna cevap verebilecek nitelikte imar durumunun değerlendirilmesi ve ücretsiz şematik vaziyet planı çalışmaları yaparak kafalarda soru işareti kalmadan işlemleri sonlandırmak, ücretsiz ekspertiz raporu çalışmaları ile müşterilerimizin mülklerini ‘En Doğru Fiyattan’ satmak veya kiralamak için çalışıyoruz. Yıl sonunda 65 danışmana ulaşarak bölgenin en büyük gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz. Arkamızda KW sistemlerinin oluşu ise en büyük artımız”dedi.