Kurtköy Yenişehir bölgesinde inşa edilen Lens İstanbul projesinde Her Gün Yeni Bir Fırsat. 290.000 TL'den Başlayan Fiyatlar.

Kurtköy’ün başlangıç noktası denilebilecek bir konumda yer alan proje, TEM Otoyolu’nun ve Metro İstasyonu’nun hemen yanı başında bulunuyor. Şehir içi ulaşım ağlarına yakınlığının yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanında oluşuyla hem şehirlerarası hem de uluslararası ulaşım özgürlüğü sunuyor.

Kurtköy Yenişehir bölgesinde Osmanlı Bulvarı hattında, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın hemen karşısında, metro durağının tam üzerinde yer alan geniş peyzajıyla dikkat çeken Lens İstanbul’da 1+1 ,2+1, 3+1 ve 4+1 gibi birbirinden farklı daire tipleri yer alıyor.

Vade farksız 72 ay taksit imkanı sunan Lens İstanbul'da











1+1 daireler 290 bin TL
2+1 daireler 450 bin TL



SOSYAL DONATILAR

Projede ; yürüyüş parkuru, kreş, hobi bahçesi, sauna, 3 katlı kapalı otopark, SPA ve fitness salonu gibi spor ve sosyal yaşam alanları da yer alıyor.

Spor, eğlence ve aktivite dolu enerjik bir dünya!
Çocuk ve yetişkin ayrı kapalı havuzlarıyla yaz kış yüzme keyfi sizi bekliyor. Hama ve saunasında günün yorgunluğunu atacak, fitness salonunda daima zinde kalma imkanına kavuşacaksınız.