Beylikdüzü Yakuplu Liman Yolu üzerine inşa ettiği Liv Yapı
imzası ile 495 konutun bulunduğu Liv Marmara'da 0,98 oran kampanyası başladı.





Liv Marmara projesi 44 adette ticari üniteler bulunuyor Liv Marmara projesinde 7/24 Güvenlik ve resepsiyon hizmeti, toplantı odaları, davet ve organizasyon odası, sinema odası, play station odası, çocuk oyun odası, fitness center, çok amaçlı stüdyo, misafir odası, bilardo-dart ve masa tenisi salonu, mini futbol ve basketbol sahası, her daire için kapalı otopark ve bisiklet park alanları bulunuyor.





Liv Marmara Projesi Nerede ?





Liv Yapı imzası ile 495 konutun bulunduğu proje konum itibariyle dikkat çekiyor.  Daire büyüklükleri 60 ila 133 metrekare arasında değişen Liv Marmara projesinde 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 daireler ise 118 metrekare ile 133 metrekare olarak tasarlanıyor.





Beylikdüzü Yakuplu'da 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin bulunduğu Liv Marmara Beylikdüzü projesinde birbirine entegre 3 blok yükseliyor.





Liv Marmara Projesi Fiyat Listesi





Editörün Proje için Görüşü : Liv Marmara Projesi Ambarlı Liman Yolu Üzerinde inşa edildiği için Yolun gürültüsü gelme ihtimali yüksek. ikinci sıkıntı ise Botaş Termik santral yanına inşa edilen biyolojik katı atık arıtma tesilerinden bölge halkında bol bol koku şikayeti almaktadırlar bu projede bu bölgeye çok yakın koku gelme ihtimali yüksek.